Πολιτική

Φώφη Γεννηματά: Το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν θα γίνει ουρά κανενός

Φώφη Γεννηματά: Το ΚΙΝ.ΑΛ. δεν θα γίνει ουρά κανενός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φώφη Γεννηματά: Πρακτικά τι σημαίνει αυτό; Ότι απλώνει κάλεσμα στις δυνάμεις της αριστεράς, αλλά όχι στον Τσίπρα. «Ανοίγουμε τις πόρτες του κόμματός μας σε νέες δυνάμεις, από την Οικολογία μέχρι την Ανανεωτική Αριστερά, σε δίκτυα πολιτών, σε όσους βιώνουν τις συνέπειες της συντηρητικής πολιτικής, σε όσους δυσπιστούν ή μας εγκατέλειψαν τα χρόνια των δύσκολων επιλογών… », γράφει χαρακτηριστικά η κυρία Γεννηματά.

Η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ. με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ξεκαθαρίζει ότι η ίδια δεν θα γίνει όχημα κανενός στις επικείμενες εκλογές της απλής αναλογικής προκειμένου να σχηματιστεί συγκυβέρνηση, είτε από τη ΝΔ, είτε από τον ΣΥΡΙΖΑ… Βεβαίως το λέει κομψά, αλλά αυτό εννοεί.

Διαβάζοντας προσεκτικά το άρθρο της διαπιστώνει κανείς ότι στέλνει και μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός της, στους διεκδικητές της αρχηγίας ότι το ΚΙΝ.ΑΛ δεν πρέπει να γυρίσει πίσω: «Αφήσαμε πίσω μας τα πέτρινα χρόνια ,της προσπάθειας απαξίας και περιθωριοποίησης μας… ». Ξεκάθαρο μήνυμα σε όσους θέλουν να «πουλήσουν» επικοινωνιακά, ξανά, το παλαιό ΠΑΣΟΚ.

Δεν ξέρω αν θα της βγει, αλλά πάντως είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X