Παρασκήνιο

«Γιατί γελάτε κύριοι»; Ο Μητσοτάκης (ξανά) έκανε τη Βουλή να πέσει κάτω από τα γέλια (video)

«Γιατί γελάτε κύριοι»; Ο Μητσοτάκης (ξανά) έκανε τη Βουλή να πέσει κάτω από τα γέλια (video)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η φράση «γιατί γελάτε κύριοι» έχει μείνει ήδη στην ιστορία. Ήταν το 2016, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν αρχηγός της ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησης. Τότε που έκανε… ένα ολόκληρο Κοινοβούλιο να πέσει κάτω από τα γέλια όταν είπε ότι ήταν «πολιτικός κρατούμενος έξι μηνών από τη Χούντα» και έμεινε να αναρωτιέται φωναχτά «γιατί γελάτε κύριοι;».

https://www.youtube.com/watch?v=nElKZ8g8SVE

Πέντε χρόνια μετά, η Βουλή ξέσπασε ξανά σε γέλια όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρωθυπουργός πια, αναρωτήθηκε… από πού προκύπτει η «εύνοια» της ΝΔ από τα κανάλια!

Στο τέλος της ομιλίας του (σ.σ. δείτε αναλυτικά εδώ όσα είπε) υπερασπίστηκε τα κανάλια λέγοντας ότι κάθε μέρα στα δελτία ειδήσεων αναφέρεται ο αριθμός των νεκρών της πανδημίας στην Ελλάδα. Και συνέχισε: «Δεν υπάρχει μέρα που τα νούμερα των θανάτων να μην εμφανίζονται στα δελτία ειδήσεων. Ούτε μια μέρα! Και καλά κάνουν τα δελτία γιατί αυτό προφανώς επιτάσσει η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση, αναφέρονται στον αριθμό των θανάτων, στα κρούσματα και στα ποσοστά των συμπολιτών μας που είναι διασωληνωμένοι».

Και τότε… έριξε τη βόμβα: «Κατά συνέπεια, από πού προκύπτει ότι δήθεν η κυβέρνηση έχει εξαγοράσει τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να μπορέσει να πετύχει τη σιωπή τους;».

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Θρηνούμε 15.000 νεκρούς κι εσείς παίζετε κρυφτό»! (video)

Τα… αυθόρμητα γέλια στο Κοινοβούλιο, καθώς και το σχόλιο «καλό, καλό» που ακούστηκε από κάποιο έδρανο, ήταν η καλύτερη απάντηση σε αυτό το… κάτι σαν ανέκδοτο που είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε το απόσπασμα (σ.σ. μετά το 33.55)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X