Παρασκήνιο

Η «ρουκέτα» του Κυρανάκη για πρόωρες εκλογές και το παρασκήνιο! video

Η «ρουκέτα» του Κυρανάκη για πρόωρες εκλογές και το παρασκήνιο! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι δημοσιογράφοι οφείλουν να ρωτούν και οι πολιτικοί να απαντούν. Μέχρι εδώ καλά. Την επόμενη φορά, ωστόσο, που κάποιο κυβερνητικό στέλεχος, ο Στέλιος Πέτσας ας πούμε που είναι και κυβερνητικός εκπρόσωπος, ερωτηθεί για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, θα πρέπει να μην κάνει… κανέναν χαρακτηρισμό.

Να μην κάνει λόγο για “ανυπόστατους ισχυρισμούς” ή κάτι παρόμοιο, διότι ο ασκός του Αιόλου για την ΝΔ άνοιξε. Και σ’ αυτό έβαλε το χεράκι του ο Κώστας Κυρανάκης. Καλεσμένος σε τηλεοπτικό πάνελ το βράδυ της Δευτέρας ο βουλευτής της Ν.Δ. απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν πρέπει να περιμένουμε πρόωρες εκλογές τον Ιούλιο, τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο δεν το απέκλεισε.

Βουλευτές της ΝΔ ζητούν εκλογές-Τι λέει ο Μητσοτάκης

Κι όχι μόνο αυτό. Είπε συγκεκριμένα ο κ. Κυρανάκης: «Πρόβλεψη δεν θέλω να κάνω. Τα κόμματα της αντιπολίτευσης καλά κάνουν και είναι επί ποδός. Ξέρω όμως ότι δύσκολα πλέον η Ν.Δ. ως αυτοδύναμη κυβέρνηση θα μπορεί να εφαρμόσει το πρόγραμμα που υποσχέθηκε πριν τις 7 Ιουλίου. Αν οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και χρειαστεί ένα εντελώς διαφορετικό πρόγραμμα νομίζω ότι θα ήταν δημοκρατικό ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει εκ νέου λαϊκή εντολή».

Ο κ. Κυρανάκης, είπε ακόμα: «Αν τους επόμενους μήνες δούμε ότι δεν μπορεί πλέον να εφαρμοστεί το πρόγραμμα που υποσχεθήκαμε στον ελληνικό λαό και υπάρχουν πολύ μεγάλες αλλαγές που χρειάζονται εκ νέου δημοκρατική εντολή. Ναι, φυσικά νομίζω ότι ο κ. Μητσοτάκης θα πρέπει να τις ζητήσει».

Και εντάξει, δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος βουλευτής λέει κάτι που ίσως σε λίγες ώρες να… τρέχει να το μαζέψει, αλλά όπως και να ‘χει, καλό θα είναι οι κυβερνώντες να μην “θυμώσουν” κιόλας αν ερωτηθούν για τις εκλογές…

Μόνοι τους τα λένε…

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Κυρανάκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X