Media

Ηχηρό «χαστούκι» εκ… Δεξιών στον «ανέμελο Μητσοτάκη» από την Δημοκρατία! Φωτογραφία

Ηχηρό «χαστούκι» εκ… Δεξιών στον «ανέμελο Μητσοτάκη» από την Δημοκρατία! Φωτογραφία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Και Πάρνηθα και Ικαρία και… τένις, την ώρα που τα ρεκόρ με νεκρούς και διασωληνωμένους σπάνε καθημερινά… «Έχουμε πρωθυπουργό με έλλειψη ενσυναίσθησης», λέει η εφημερίδα Δημοκρατία για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σε μια «επίθεση» που προκαλεί «θόρυβο».

Η εφημερίδα Δημοκρατία, με πρωτοσέλιδο αλλά και θέμα στην τρίτη σελίδα της εφημερίδας στο φύλλο της Πέμπτης, με τεράστιο υπέρτιτλο «ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ» καυτηριάζει την επιλογή του Κ. Μητσοτάκη να πάει για τένις την ώρα της ανακοίνωσης των νέων αρνητικών ρεκόρ σε νεκρούς και διασωληνωμένους.

Αριστοτελία Πελώνη: Όταν… κάρφωνε Σαμαρά, Άδωνι και ΝΔ χωρίς φόβο και πάθος!

Η πρώτη σελίδα έχει τίτλο «για τένις με 9.135 νεκρούς» και «χτύπημα» που τον χαρακτηρίζει «μονίμως ανέμελο σε καιρό πολέμου».

«Καρφώνει» Μητσοτάκη!

Το εκτενές κείμενο με τίτλο «Ανέμελος ο πρωθυπουργός!» και υπότιτλο «Εκτός πραγματικότητας άλλη μία φορά ο Μητσοτάκης, ενώ η χώρα βρίσκεται στο έλεος της πανδημίας», όντας ανυπόγραφο εκ των πραγμάτων απηχεί την θέση της εφημερίδας που έχει παγίως συντηρητικές και φίλα προσκείμενες στην Δεξιά θέσεις. Και επίσης «δεν χαρίζεται» στον Κ. Μητσοτάκη για όσα έχουν προηγηθεί: «προβληματική σχέση του πρωθυπουργού με την πραγματικότητα», «ανέμελες αστοχίες», «επαναστατεί στις εντολές που δίνει ο ίδιος», «παρακολουθεί εκ του μακρόθεν τα συμβαίνοντα στην Ελλάδα», «Πάρνηθα και Ικαρία έχουν αποδείξει ότι λειτουργεί σε μία δική του πραγματικότητα, διαφορετική από των υπόλοιπων πολιτών», είναι μερικές χαρακτηριστικές αναφορές.

Στη συνέχεια αναφέρεται στην συγκεκριμένη φωτογραφία που φιλοξενεί το πρωτοσέλιδό, υποστηρίζοντας ότι αποτυπώθηκε από τον φακό της εφημερίδας την περασμένη Τρίτη 13 Απριλίου στις 18.00, την ώρα δηλαδή που όλη η Ελλάδα περιμένει να μάθει τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα από τον ΕΟΔΥ. Ο Κ. Μητσοτάκης φαίνεται να βρίσκεται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, απέναντι από το Ζάππειο, για να παίξει τένις.

Ο Δένδιας πάει με «μήνυμα» Μητσοτάκη στον Ερντογάν που έγινε… Τούρκος! Άγριο παρασκήνιο

«ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΝΙΣ!» αναγράφεται πάνω στην φωτογραφία στην τρίτη σελίδα. Αυτή η εικόνα «δείχνει έλλειψη ενσυναίσθησης» του πρωθυπουργού, τονίζει η Δημοκρατία, έχει τραβηχτεί ενώ «οι υπηρεσίες των οποίων ηγείται ανακοινώνουν ότι οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα ξεπέρασαν τους 9.000, 93 επιπλέον είναι νεκροί και έχει σημειωθεί νέο αρνητικό ρεκόρ διασωληνωμένων».

Το να παίζει ο Κ. Μητσοτάκης «νόμιμο είναι, αλλά κατά πόσο είναι και προκλητικό για τους πολίτες … πρέπει να απασχολήσει και τον ίδιο τον Κ. Μητσοτάκη»…

Το πρωτοσέλιδο της Δημοκρατίας της Πέμπτης 15 Απριλίου 2021:

Μητσοτάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X