Πολιτική

«Καρφιά» Μεϊμαράκη: Μπορεί να μη έγιναν όλα τέλεια, υπήρξαν αστοχίες

«Καρφιά» Μεϊμαράκη: Μπορεί να μη έγιναν όλα τέλεια, υπήρξαν αστοχίες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα από τα πιο ιστορικά στελέχη της ΝΔ, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης δεν «μασάει» τα λόγια του. Στην ομιλία του στο 14ο συνέδριο της ΝΔ και πριν ανέβει στο βήμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έκρυψε τα… παράπονά του και έστειλε μήνυμα στα στελέχη να αφήσουν στην άκρη το «εγώ» τους.

«Μπορεί αυτά τα τρία χρόνια να υπάρχουν στεναχώριες, πικρίες, αγωνίες, προβληματισμοί, μπορεί να μη έγιναν όλα τέλεια, να υπήρξαν αστοχίες», είπε ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κάλεσε τα μέλη της κυβερνητικής παράταξης «τώρα που μπαίνουμε στη μάχη, τώρα που είναι ο τελευταίος χρόνος» να συσπειρωθούν και να ξεχάσουν τις προσωπικές φιλοδοξίες τους.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, έχοντας ήδη αντιληφθεί τα παράπονα που εκφράζονται εντός της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε μεταξύ άλλων αποκαλύπτοντας τον πραγματικό τρόπο που αντιλαμβάνονται τα «γαλάζια» στελέχη της συμμετοχή τους στα κοινά και στην πολιτική ότι «δε χωράει να σκεφτόμαστε τι έκανε το κόμμα για μένα. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τι θα κάνω εγώ για την Ελλάδα, για να μην πάει η χώρα και πάλι πίσω. Τώρα έφυγε το “εγώ”, τώρα ξαναμπαίνει το “εμείς”».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X