Πολιτική

Καθημερινή: Μήνυμα σε Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

Καθημερινή: Μήνυμα σε Μητσοτάκη για τις υποκλοπές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καθημερινή: Μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις της εφημερίδας Documento, όπου αποκαλύπτεται ότι παρακολουθούνταν στελέχη και Υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην Πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δημοσιογράφοι, η λίστα των ονομάτων που είναι θύματα παρακολούθησης από το παράνομο λογισμικό Predator συνεχώς μεγαλώνει.

Μέσα στην λίστα των παρακολουθήσεων είναι και ο Αλέξης Παπαχελάς, ο οποίος είναι διευθυντής στην εφημερίδα Καθημερινή, η οποία είναι υπό την ιδιοκτησία του κ. Αλαφούζου.

Το κύριο άρθρο της εφημερίδας που κυκλοφόρησε το Σάββατο είναι αποκαλυπτικό, παρόλο που δημοσιεύτηκε πριν κυκλοφορήσει η λίστα με τα θύματα των υποκλοπών.

Ενώ τονίζεται ότι: «Μόνον η πλήρης και ταχεία διαλεύκανση της υπόθεσης των παρακολουθήσεων θα διαλύσει τις όποιες σκιές έχει προκαλέσει. Όσο καθυστερεί η χώρα, θα κινδυνεύει να μπει σε μια πολύ σκοτεινή ατραπό, όπως συνέβη και στο παρελθόν σε αντίστοιχες περιπτώσεις».

Πρόκειται για ένα αυστηρό και ξεκάθαρο μήνυμα που απευθύνεται στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος βλέπει την κλεψύδρα να αδειάζει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X