Παρασκήνιο

«Κόλαση»! Εκλογές τον επόμενο χρόνο «δείχνει» στον Μητσοτάκη το σαμαρικό antinews!

«Κόλαση»! Εκλογές τον επόμενο χρόνο «δείχνει» στον Μητσοτάκη το σαμαρικό antinews!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για εκλογές πιθανότατα το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο υπό την αίρεση να έχει πετύχει η εμβολιαστική εκστρατεία και να μην έχουμε καταντήσει Μπέργκαμο, κάνει λόγο η ιστοσελίδα που απηχεί τις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά, το antinews.gr, στέλνοντας το μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι «ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται».

Αναλυτικότερα, η φιλοσαμαρική ιστοσελίδα σε άρθρο της με τίτλο «Αξιοπρεπής αποχώρηση ή εκλογική συντριβή;», επιτίθεται στον πρωθυπουργό, επισημαίνοντας ότι «επιεικώς έχει αποτύχει σε όλα».

Το άρθρο – μήνυμα στον Μητσοτάκη που προβλέπει εκλογές

«Και δυστυχώς με μοναδικά πλέον όπλα στη φαρέτρα του την αποκρουστική καθημερινή προπαγάνδα και την απειλή παλινόρθωσης του Τσίπρα, προσπαθεί απεγνωσμένα να χτίσει το νέο αφήγημα για να υφαρπάξει εκ νέου την ψήφο του λαού όταν του το επιτρέψουν οι συνθήκες. Πιθανότατα το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπό την αίρεση να έχει πετύχει η εμβολιαστική εκστρατεία και να μην έχουμε καταντήσει Μπέργκαμο. Κοινώς… ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται», αναφέρει το antinews.

«Πόλεμος» Τσίπρα! Αμέσως στο Ελεγκτικό Συνέδριο «λίστα Πέτσα» και συμβάσεις για την πανδημία!

«Αλλά ας υποθέσουμε ότι όλα θα πάνε καλά με το εμβόλιο και θα επιτευχθεί η ανάσχεση της αόρατης απειλής. Με τον Κυριάκο να πανηγυρίζει για την ανέλπιστη επιτυχία του πάνω στα συντρίμμια του κορονοϊού έτοιμος να πατήσει πρόωρα το κουμπί της κάλπης, διότι αν επιχειρήσει να υποδεχθεί το ’22 από την καρέκλα του Μαξίμου ενδεχομένως η ΝΔ να λάβει το μονοψήφιο ποσοστό που αντικατοπτρίζει την ισχύ της αγίας οικογένειας.

Και ρωτάμε: Αρκούν η προσωρινή τιθάσευση του κορονοϊού (οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το εμβόλιο δεν θα βάλει τέλος στην πανδημία) σε συνδυασμό με τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας και τον συναισθηματικό εκβιασμό των νεοδημοκρατών, για να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα πάνω από την κάλπη; Προφανώς όχι», σχολιάζει ο αρθρογράφος και συνεχίζει:

«Εκτός κι αν η γυάλα της εξουσίας έχει θολώσει εντελώς την κρίση του κυρίου Μητσοτάκη και πιστεύει ότι το… μη χείρον βέλτιστον δύναται να του δώσει πάλι τη νίκη. Το οποίο βγήκε… χειρότερο από το… χείρον. Κάτι που είχε φανεί πριν την εφόρμηση του αόρατου εχθρού και πια είναι ολοφάνερο».

«Δίχως να κάνει το παραμικρό -επαναπαυμένος στις… fake δάφνες του τάχα επιτυχημένου πρώτου lockdown- προς οχύρωση από την αναμενόμενη αντεπίθεση του λοιμού για να αποφευχθεί ο πολύ χειρότερος λιμός, τον οποίο διαβεβαιώνει ότι θα εξαφανίσει με τα ανύπαρκτα λεφτόδεντρα των Βρυξελλών. Δημιουργώντας τετελεσμένα που οδηγούν σε περαιτέρω απώλεια εθνικής κυριαρχίας, ξεπερνώντας μέχρι και τον εθνομηδενισμό του ΣΥΡΙΖΑ», αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Η κυβέρνηση έκοψε τη διανομή τροφίμων μέσα στην πανδημία

«Το έχουμε γράψει επανειλημμένα, αλλά αρνείστε να αποδεχτείτε την πραγματικότητα. Είστε αντιμέτωπος με ένα σκηνικό lose – lose, κι όσο επιμένετε να παραπλανάστε ότι έχετε ελπίδες να το απομακρύνετε τόσο μεγαλύτερο το κακό που προκαλείτε στη χώρα. Ωστόσο έχετε ακόμη τη δυνατότητα να αποχωρήσετε με αξιοπρέπεια. Σαφώς καλύτερη επιλογή από την αναπόφευκτη εκλογική συντριβή και τα λοιπά δυσάρεστα επακόλουθα. Ευελπιστούμε ότι θα πρυτανεύσει η λογική…», καταλήγει το δημοσίευμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X