Πολιτική

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τον είχαμε προειδοποιήσει, λένε κυβερνητικές πηγές

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Τον είχαμε προειδοποιήσει, λένε κυβερνητικές πηγές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι εμφυλιοπολεμικές αναφορές του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στη Βουλή που έφεραν την «έκρηξη» του Νίκου Δένδια ήταν το… κύκνειο άσμα του βουλευτή ως μέλος της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας. «Τον είχαμε προειδοποιήσει» λένε κυβερνητικές πηγές.

Από την εξοργιστική του ανάρτηση για τα μεταναστόπουλα που φοιτούν σε νηπιαγωγείο της Αθήνας, έως το σημερινό παραλήρημα στη Βουλή, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε δει μια «κίτρινη» κάρτα και τώρα είδε και την… κόκκινη. Κάλλιο αραγά…

«Είχαμε προειδοποιήσει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές το μέλλον», ανέφεραν κυβερνητικές πηγές λίγη ώρα αφού ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε από τη Σλοβενία την εντολή για τη διαγραφή του Μπογδάνου.

Όπως ανέφεραν οι πηγές της κυβέρνησης, «για τον πρωθυπουργό, τα ζητήματα αρχής είναι αδιαπραγμάτευτα. Όταν είχαμε πει κίτρινη κάρτα την προηγούμενη φορά το εννοούσαμε».

Χαρακτηρίζουν τις απόψεις του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «απαράδεκτες, που βρίσκονται εκτός του αξιακού και ιδεολογικού συστήματος της ΝΔ και παραπέμπουν σε εποχές διχασμού».

Αυτές οι απόψεις, τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές «δεν έχουν χώρο στη σύγχρονη ευρωπαϊκή κεντροδεξιά παράταξη. Εμείς κοιτάζουμε μπροστά, άλλοι είναι εκείνοι που κοιτάζουν προς τα πίσω».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X