Πολιτική

Κόντρα Πέτσα-Ραγκούση: Βάλατε τα φερέφωνά σας στην Καρδίτσα

Κόντρα Πέτσα-Ραγκούση: Βάλατε τα φερέφωνά σας στην Καρδίτσα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την στάση του Τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στην Καρδίτσα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κατήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής.

Στη βαρύτατη καταγγελία ότι οι πολίτες που διαμαρτυρήθηκαν κατά την άφιξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καρδίτσα ήταν «φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ» και «αρνητές μάσκας» προχώρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στη Βουλή.

«Δεν μπορούμε να ανεχτούμε τα φερέφωνά να χρησιμοποιούν αρνητές μάσκας για να εμφανίζονται ως δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες», είπε ο κ. Πέτσας αντιδρώντας στις αιτιάσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη περί καθυστερημένης αντίδρασης της ΓΓ Πολιτικής Προστασίας. Μάλιστα, ο κ. Πέτσας απάντησε και στην κριτική που άσκησαν όλα τα κόμματα προς την κυβέρνηση για τον τρόπο αντιμετώπισης της θεομηνίας λέγοντας ότι θα έπρεπε να πει κάποιος «ευχαριστώ» στην ΓΓ πολιτικής προστασίας. «Πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στη ΓΓ Πολιτικής Προστασίας γιατί έγιναν πάνω από 700 διασώσεις. Αν δεν είχαμε αυτό τον επαγγελματισμό θα είχαμε θρηνήσει εκατόμβη θυμάτων», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ραγκούσης: Ζητάτε και μπράβο για περιπτώσεις που είχαμε νεκρούς;

Απαντώντας στον κ. Πέτσα ο Γιάννης Ραγκούσης του ΣΥΡΙΖΑ διερωτήθηκε πως είναι δυνατόν η κυβέρνηση να ζητά να της πουν και «μπράβο» για περιπτώσεις όπου υπήρξαν ανθρώπινα θύματα. «Χάθηκαν ανθρώπινες ζωές» είπε ο κ. Ραγκούσης και διερωτήθηκε γιατί χρειάστηκε ο κ. Μητσοτάκης τέσσερις ημέρες για να μεταβεί στον τόπο της καταστροφής στην Καρδίτσα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X