Ο Προβοκάτορας

Κυριάκο, ποιοι είναι οι Mitsos, Μαρία, Ράνες, Σyrιζο/κτόnος, Δήμητρα;

Κυριάκο, ποιοι είναι οι Mitsos, Μαρία, Ράνες, Σyrιζο/κτόnος, Δήμητρα;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για «τρολ της Κουμουνδούρου» έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη, στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου.

Κυριάκο πραγματικά, πώς το βλέπεις; Ο Αλέξης κλέφτης θα γίνει; video

Ο Αλέξης Τσίπρας παρά το γεγονός ότι διαφώνησε «αποφασιστικά, κάθετα και κατηγορηματικά με πολλά απ’ όσα η ασυδοσία του πληκτρολογίου» του «καταλογίζει» ο πρωθυπουργός επέμεινε στη δευτερολογία του και μίλησε για «μη επανδρωμένα πληκτρολόγια».

Για… αυτούς τους λογαριασμούς έχει να πει κάτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Το «μάτι» του Προβοκάτορα εντόπισε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο στο altsantiri, το οποίο εντόπισε πολλούς ανώνυμους λογαριασμούς στο twitter που «εργάζονται» με «μη επανδρωμένα πληκτρολόγια» και έχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους.

Για παράδειγμα το ότι δημιουργήθηκαν ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ και αναδημοσιεύουν ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕΙΡΑ τα tweets του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού, αλλά και κάποιων άλλων με το αποτέλεσμα να είναι αρκετό αστείο.

«Ακρόπολη SOS»! Κείμενο – καταπέλτης κατά της Μενδώνη για το τσιμέντωμα! Ποιοι υπογράφουν

Η Μαρία, ο Mitsos, ο Ράνες, ο Σyrιζο/κτόnος, η Δήμητρα, η Ειρήνη είναι μερικοί απ’ αυτούς. Μερικοί γιατί αν τους βάζαμε όλους, δεν θα τελειώναμε ποτέ.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης βέβαια μπορεί να μην έχει καμία σχέση με αυτό…

Η Μαρία

Ο Mitsos

Ο Ράνες

Ο Σyrιζο/κτόnος

Η Δήμητρα

Η Ειρήνη

Μητσοτάκης Μητσοτάκης Μητσοτάκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X