Επιλογές

Μαρέβα – Μπριζίτ: Το… απόλυτο κρας τεστ! (vid, pics)

Μαρέβα – Μπριζίτ: Το… απόλυτο κρας τεστ! (vid, pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί την πρώτη του επίσκεψη στην Γαλλία ως πρωθυπουργός και μαζί του βρίσκεται η σύζυγός του, Μαρέβα.

Το ζεύγος Μητσοτάκης υποδέχτηκε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, στα Ηλύσια Πεδία, έχοντας επίσης δίπλα του την σύζυγό του, Μπριζίτ.

Και αυτό ακριβώς… το δίδυμο ήταν που πολλοί περίμεναν να δουν. Βλέπετε η Μπριζίτ Μακρόν, θεωρείται από αρκετούς… ιέρεια της μόδας. Η γαλλική της φινέτσα και το καλό της γούστο την βοηθούν πάντα για εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Μνημονιακή λαίλαπα, επενδύσεις και… 1821! Οι δηλώσεις Μητσοτάκη – Μακρόν (vid)

Από την άλλη, η σχέση που έχει η Μαρέβα Γκραμπόβσκι με την μόδα είναι επίσης έντονη και ιδιαίτερη αλλά και… επαγγελματική. Κι αυτό διότι η ίδια έχει εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ…

Συνεπώς το δίδυμο Μαρέβα – Μπριζίτ μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας εμφανίστηκε με ένα λιτό μπεζ φόρεμα λίγο πάνω από το γόνατο, γόβες στην ίδια απόχρωση και διακριτικά κοσμήματα.

Η κυρία Μητσοτάκη σε ένα πιο casual ντύσιμο, επέλεξε μαύρο παντελόνι με λευκές ρίγες, κόκκινο πουκάμισο και μαύρο σακάκι, επιλέγοντας μαύρα πέδιλα.

Λοιπόν στο… μεγάλο ερώτημα: Μαρέβα ή Μπριζίτ;

Δείτε το βίντεο

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/459627071555452/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X