Επιλογές

Μαρίνα Πατούλη: Μεγάλος πονοκέφαλος για τη ΝΔ

Μαρίνα Πατούλη: Μεγάλος πονοκέφαλος για τη ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αναταράξεις και πονοκεφάλους προκαλεί η Μαρίνα Πατούλη στη Νέα Δημοκρατία. Η σύζυγος του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλώνει αποφασισμένη να είναι υποψήφια δήμαρχος Αμαρουσίου και να διαδεχθεί το σύζυγό της.

Την πληροφορίας δημοσιεύει ο ιστότοπος iefimerida.gr. Ο ίδιος αναφέρει επίσης ότι η Μαρίνα Πατούλη, αναμένεται να ανακοινώσει σύντομα την υποψηφιότητά της. Η απόφαση αυτή, σημειώνει ο ιστότοπος προκαλεί αναταράξεις στις Νεοδημοκρατικές ισορροπίες στον Δήμο. Μάλιστα όπως προκύπτει από δημοσκόπηση που έγινε προσφάτως στο Μαρούσι, η σύζυγος του απερχόμενου δημάρχου διεκδικεί με αξιώσεις την πρωτιά.

Η απόφαση της Μαρίνας Πατούλη να διεκδικήσει τον Δήμο Αμαρουσίου φαίνεται να αιφνιδιάζει τη ΝΔ. Η κεντρική συμφωνία προέβλεπε ότι η κυρία Πατούλη δεν θα διεκδικούσε εκ νέου τον δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στην περίπτωση που ο σύζυγός της, Γιώργος Πατούλης θα έπαιρνε το χρίσμα για την περιφέρεια Αττικής.

Αντιθέτως, της προτάθηκε να μπει στην λίστα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων στον Δήμο της Αθήνας. Τελικά δεν επήλθε συμφωνία με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Αν τελικά, η κυρία Πατούλη ανακοινώσει την υποψηφιότητά της είναι βέβαιο ότι θα προκληθούν κραδασμοί στο νεοδημοκρατικό στρατόπεδο στον δήμο Αμαρουσίου. Βλέπετε αρκετά στελέχη της απερχόμενης δημοτικής αρχής φιλοδοξούν να διεκδικήσουν τον Δήμο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X