Πολιτική

Μαξίμου: Ο Παύλος Μαρινάκης “αδειάζει τον Σαμαρά μετά τις καταγγελίες για μπούλινγκ στους βουλευτές

Μαξίμου: Ο Παύλος Μαρινάκης “αδειάζει τον Σαμαρά μετά τις καταγγελίες για μπούλινγκ στους βουλευτές
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε απόπειρα υποβάθμισης των 52 απωλειών της Νέας Δημοκρατίας στην ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων και η το ακροδεξιό μανιφέστο Σαμαρά κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, συνεχίστηκε και σήμερα από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Ο Παύλος Μαρινάκης αρνήθηκε την ύπαρξη πιέσεων προς του βουλευτές, μίλησε για δημοκρατία στο γαλάζιο στρατόπεδο και «σφύριξε αδιάφορα» για τις θέσεις του πρώην πρωθυπουργού.

Πιο συγκεκριμένα στο press room ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ρωτήθηκε για τις καταγγελίες του Αντώνη Σαμαρά που θέλουν το Μαξίμου να άσκησε «ανεπίτρεπτες πιέσεις στους βουλευτές της ΝΔ.»

«Δεν ασκήθηκε καμία πίεση στους βουλευτές, δημοσίως ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν υπάρχει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, αυτό έγινε πράξη στις διήμερες ενημερωτικές συναντήσεις που ερμηνεύτηκαν ως φροντιστήρια» ισχυρίστηκε και πρόσθεσε πως  «ο κάθε βουλευτής ψήφισε ό,τι υπαγόρευε η συνείδηση του» επιχειρώντας την ίδια στιγμή να υποβαθμίσει την σημασία της πίεσης που καταλογίστηκε στο Μαξίμου από τον Αντώνη Σαμαρά.

Ειδικότερα, ερωτηθείς σχετικά με την παρέμβαση του Αντώνη Σαμαρά στη Βουλή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τόνισε ότι δεν θα μπει ποτέ στη διαδικασία απάντησης ή αντιπαράθεσης με τον πρώην πρωθυπουργό.

«Ο κ. Σαμαράς εκφράζει τις απόψεις του, όπως έχει το δικαίωμα να το κάνει είτε στη Βουλή είτε αλλού», είπε ο κ. Μαρινάκης. «Εξέφρασαν και άλλοι βουλευτές τη διαφοροποίηση τους. Αναμενόμενο, γιατί δεν είχε τεθεί κομματική πειθαρχία, όπως γίνεται κατά παράδοση στη ΝΔ σε ζητήματα δικαιωμάτων».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X