Πολιτική

«Μη μου θυμώνεις μάτια μου» τραγούδησε ο Σέρβος ΥΠΕΞ στον Νίκο Κοτζιά

«Μη μου θυμώνεις μάτια μου» τραγούδησε ο Σέρβος ΥΠΕΞ στον Νίκο Κοτζιά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μία έκπληξη περίμενε τον έλληνα υπουργός Εξωτερικών κατά το δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο σέρβος ομόλογός του, Ίβιτσα Ντάτσιτς.

Ο Ντάτσις, κατά την διάρκεια του δείπνου αποφάσισε να τραγουδήσει σε άπταιστα ελληνικά το “Μη μου θυμώνεις μάτια μου”, ενώ ο ενθουσιασμός ήταν έκδηλος με τους δύο πολιτικούς να αγκαλιάζονται κατά την διάρκεια του τραγουδιού.

Μάλιστα, ο σέρβος ΥΠΕΞ δεν παρέλειψε να σπάσει και ένα πιάτο στο φινάλε με τον Κοτζιά να αναφωνεί “σπάσ’ τα όλα”!

Κοτζιάς: Το κλειδί για το ονοματολογικό είναι ο ρεαλισμός

Ανάγκη στενής συνεργασίας των δυο χωρών σε περιφερειακά ζητήματα

Η Σερβία υποστηρίζει τις θέσεις της Ελλάδας σε όλα τα θέματα της περιοχής και επιδιώκει τη στενή συνεργασία των δύο χωρών σε περιφερειακά ζητήματα ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας Ίβιτσα Ντάτσιτς μετά την συνάντηση που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζια.

Εξέφρασε, μάλιστα, την άποψη ότι θα πρέπει μεταξύ Ελλάδας και Σερβίας να οικοδομηθεί ένας μόνιμος μηχανισμός συνεργασίας που θα επιτρέπει την κοινή αντιμετώπιση περιφερειακών ζητημάτων.

Ο Σέρβος ΥΠΕΞ ανέφερε ότι ενημέρωσε λεπτομερώς τον κ. Κοτζιά για τις εξελίξεις στο θέμα του Κοσόβου και τις προσπάθειες που κάνει η Σερβία για μία συμβιβαστική λύση στο ζήτημα και ευχαρίστησε την Ελλάδα που δεν αναγνωρίζει την ανεξαρτητοποίηση του Κοσόβου. Επισήμανε δε ότι η οριστική επίλυση του ζητήματος του Κοσόβου θα πρέπει να είναι συμβιβαστική και διεμήνυσε ότι ποτέ η Σερβία δεν πρόκειται να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Κοσόβου.

Ο Ί. Ντάτσις ανέφερε, επίσης, ότι μέσα στο 2018 θα πραγματοποιηθεί στο Βελιγράδι η δεύτερη συνάντηση του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X