Πολιτική

Μιχαλολιάκος: «Είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945, οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες» (vid)

Μιχαλολιάκος: «Είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945, οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες» (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συντριπτικά αποδεικτικά στοιχεία για τον εγκληματικό – ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής είναι όσα αποκαλύπτονται στη διαδικασία των «αναγνωστέων» στη δίκη της (έγγραφα, βίντεο, φωτογραφίες από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρυσαυγιτών, ηχητικά από τηλεφωνικές συνομιλίες τους).

Σε ντοκουμέντα από τον προσωπικό υπολογιστή του επικεφαλής του ναζιστικού μορφώματος, Ν. Μιχαλολιάκου, ο ίδιος απεικονίζεται σε βίντεο να λέει ότι «είμαστε διατεθειμένοι να λερώσουμε και τα χέρια μας», να μιλάει για «Τάγματα Εφόδου» και μάλιστα να απειλεί ότι «ας έρθουν να μετρηθούμε» και ότι «αν βγούμε στους δρόμους, εκεί να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος, να δούνε τότε τι σημαίνει Τάγματα Εφόδου, τι σημαίνει μάχη, τις σημαίνει ξιφολόγχες να ακονίζονται στα πεζοδρόμια».

Ο ίδιος ομολογεί ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί στρατιωτικά, ότι στόχος του είναι να αποκτήσει «μεραρχίες» και στην «τελική» σύγκρουση «δεν θα υπάρχει στρατός», αλλά η Χρυσή Αυγή. Ομολογεί επίσης ότι ο ίδιος ήταν επικεφαλής του τάγματος εφόδου που «καθάρισε το Εφετείο» στην οδό Σωκράτους και απαντά σε όσους έλεγαν ότι η ΧΑ «δεν κάνει τίποτα» στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα, λέγοντας: «Και ποιοι μαχαιρώθηκαν τότε;».

Ακόμα, απεικονίζεται σε βίντεο να λέει «είμαστε η σπορά των ηττημένων του 1945», «είμαστε οι εθνικιστές, οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες», ότι αν ζούσε στη Γερμανία το ’33, θα ήταν μέλος του κόμματος του Χίτλερ και θα ήταν πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, ότι στόχος τους είναι να γίνει και στην Ελλάδα ό,τι έγινε στη Γερμανία μετά τη Δημοκρατία της Βαϊμάρης, ότι ο  λαός είναι «όχλος», εχθροί της Ελλάδας είναι οι Εβραίοι, οι ξένοι, οι μετανάστες, οι κομμουνιστές, καθώς και οι Ρομά που «ο Χίτλερ τους μάζεψε».

Πηγή: 902.gr

Δείτε ακόμη:

Χυδαιότητες Κασιδιάρη στη βουλή: «Θα βάλουμε σκιάχτρο την Χριστοδουλοπούλου» – «Είσαι νεοναζί κανίβαλος» απάντησε η αντιπρόεδρος της βουλής

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X