Πολιτική

Μητσοτάκης: Ο βασιλιάς του χαβιαριού…

Μητσοτάκης: Ο βασιλιάς του χαβιαριού…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μητσοτάκης: Ο Κυριάκος μίλησε για «αριστερά του χαβιαριού» με αφορμή τις επικρίσεις για την κάρτα αγορών, το λεγόμενο και ως «food pass». Ο καλομαθημένος γόνος που έχει στο σαλόνι του κηροπήγια αξίας 20.000 ευρώ μιλά για «αριστερά του χαβιαριού».

Εν ολίγοις αν δεν τον χειροκροτούμε για τα γελοία αυτά επιδόματα, είμαστε γι’ αυτόν η «αριστερά του χαβιαριού». Καταλάβατε; Καταλάβαμε να λέτε.

*** Να μερικοί αριστεροί του χαβιαριού. Έχετε δει ποτέ τέτοιο ρεπορτάζ από κάποιο πανελλήνιο, μεγάλο, κανάλι; Όχι. Και ούτε θα δείτε.

*** Τι είπαν οι άνθρωποι; Ό,τι λέμε εμείς, οι συγγενείς μας, οι φίλοι μας, όλοι. Έχετε ακούσει κάποιον (κανονικό) κοντινό σας άνθρωπο να υποστηρίζει ότι το «food pass» θα ελαφρύνει τον προϋπολογισμό του; Είναι σαν κάποιος να έχει χτυπήσει σοβαρά και εσύ να του δίνεις, για να τον κάνεις καλά, βούτυρο για τα χείλη.
Τι θα σου πει; Ευχαριστώ αδερφέ μου, να ‘σαι καλά;

*** Στη φυλακή για τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα θα παραμείνει η Εύα Καΐλή, όπως αποφάσισαν οι δικαστικές αρχές του Βελγίου και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση έχει αρκετό ζουμί ακόμα. Δεν ξέρω τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο έχω περισσότερη εμπιστοσύνη στη βελγική δικαιοσύνη παρά στην ελληνική…

*** Τι σχέση έχει μια χωματουργική εταιρία με την αγαπημένη εταιρεία δημοσκοπήσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη, Marc; Ό,τι σχέση είχαν τα αμορτισεράδικα και τα παντοπωλεία με τις μάσκες κατά του κορονοϊού της Νικολάου. Αν με κάποιον τρόπο μπορούσαν να ξεψαχνιστούν όλες οι δουλειές αυτής της κυβέρνησης με τον ιδιωτικό τομέα, θα μιλούσαμε για το μεγαλύτερο πανευρωπαϊκό σκάνδαλο όλων των εποχών. Το πιστεύω ακράδαντα.
Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν το πιστεύουν και γι’ αυτό δεν ψάχνουν.

*** Μείνετε συντονισμένοι. Έρχονται αποκαλύψεις για τον στόχο 519c της ΕΥΠ. Που; Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, στο Documento.

*** Σκέφτονται να απομακρύνουν τον Χρήστο Ράμμο από την ΑΔΑΕ; Και πολύ τον κράτησαν, λέω εγώ. Να κουκουλώσουν θέλουν το σκάνδαλο και γι’ αυτό θα επιβάλλουν σιωπητήριο όπου και όπως μπορούν. Χούντα έχουμε. Μην τα ξαναλέμε.

*** Με απόλυτη επιτυχία έχει στεφθεί το σχέδιο μετατροπής της ΕΡΤ σε ΥΕΝΕΔ. Θα μου πεις περίμενες κάτι άλλο από τη στιγμή που τη θέση του προέδρου ανέλαβε Κώστας Ζούλας, ο μέχρι τότε διευθυντής του γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη;
Όχι, δεν περιμέναμε, απλά ελπίζαμε ότι θα κρατήσουν τα προσχήματα. Αλλά όχι, δεν τους νοιάζει καθόλου αυτό.

*** Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Καλαμάτας, Ηλίας Μαραβάς κατήγγειλε ότι υπήρξε παρέμβαση της διοίκησης της κρατικής ραδιοτηλεόρασης σχετικά με τις δηλώσεις του πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρου Τατούλη, σχετικά με τις ευθύνες του πρωθυπουργού στην υπόθεση υποκλοπών. «Κόπηκαν» εν ολίγοις, όπως κόπηκαν τα πλάνα από το κορονογλέντι του Κυριάκου στην Ικαρία, όπως «κόπηκαν» και πολλά άλλα, μικρά και μεγάλα.

*** Θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση αν δω τον Δημήτρη Οικονόμου – ο οποίος σημειωτέων έχει πει αρκετές φορές ότι δεν θα κατέβει στην πολιτική – υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία. Δεν έχει δώσει ποτέ του δικαίωμα να πει κάποιος ότι τάσσεται υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη κι αν τελικά συμβεί αυτό – στην Καρδίτσα όπως λέγεται – θα πρόκειται για μεγάλη απώλεια από τη δημοσιογραφική οικογένεια.

*** Κορυφαίος αθλητής της χρονιάς αναδείχθηκε, όπως του άξιζε, ο Μίλτος Τεντόγλου στην 69η Γιορτή των Κορυφαίων του ΠΣΑΤ. Οι επίσημοι, όπως συμβαίνει πάντα, είχαν μεγαλύτερη κάψα να φωτογραφηθούν και άθελά τους έδωσαν μεγαλύτερο χώρο στην καρδιά μας στον νεαρό από τα Γρεβενά. Τους ευχαριστούμε που είναι αυτοί που είναι για να ξεχωρίζουν παιδιά όπως ο Μίλτος Τεντόγλου…

*** Χριστούγεννα ή Χριστούγενα; Η Νίκη Κεραμέως λέει Χριστούγενα, με ένα «ν». Όπως ο Γιάνης Βαρουφάκης.

*** Ο Θεοχάρης;

Πηγή:documentonews.gr/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X