Πολιτική

Μητσοτάκης σε ΣΕΒ: Κατάλληλες οι συνθήκες στην Ελλάδα για άλμα προόδου

Μητσοτάκης σε ΣΕΒ: Κατάλληλες οι συνθήκες στην Ελλάδα για άλμα προόδου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ, όπου συμμετέχουν ο CEO της Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά (μέσω διαδικτύου), και ο πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΒ, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος.

O Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνοντας τον λόγο τόνισε μεταξύ άλλων ότι στην Ελλάδα οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα προόδου και να προχωρήσουμε σε ανάπτυξη που θα περιορίζει τις ανισότητες. Η χώρα είναι πολύ καλά προετοιμασμένη για το νέο αναπτυξιακό άλμα, ανέφερε σχετικά.

Πρόσθεσε ότι το 2022 θα καλύψουμε το χαμένο έδαφος λόγω της πανδημίας ενώ επεσήμανε τη σημασία μια ανάπτυξης που θα περιορίζει τις ανισότητες και θα ενσωματώνει δυο μεγάλες προκλήσεις την ψηφιακή επανάσταση και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δημήτρης Παπαλεξόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε ότι «ζητούμενο δεν είναι να επανέλθουμε στον προ κρίσης και πανδημίας τρόπο λειτουργίας». Ο κ. Παπαλεξόπουλος επισήμανε ακόμη ότι «στόχος μας είναι μια συμπεριληπτική, διατηρήσιμη και βιώσιμη ανάπτυξη και αυτή δε θα επιτευχθεί νομοτελειακά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X