Πολιτική

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου – Να αποδοκιμάσετε τις σαχλαμάρες Πολάκη για τα εμβόλια

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου – Να αποδοκιμάσετε τις σαχλαμάρες Πολάκη για τα εμβόλια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Άναψαν τα αίματα στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης των πολιτικών αρχηγών για το εργασιακό νομοσχέδιο. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη δευτερολογία του εξαπολύει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντάς του πως δεν είναι ο Ανδρέας Παπανδρέου.

«Βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα την ιστορική σας αποστροφή και τις θα γίνει στις επόμενες εκλογές. Να σας πω ένα μυστικό; Δεν είστε Ανδρέας Παπανδρέου. Να σας στείλω έναν λογογράφο να οργανώσει τη σκέψη σας» είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ενώ πρόσθεσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έβαλε ποτέ πλάτη στην κυβέρνηση.

Στη συνέχεια, ο Κυρ. Μητσοτάκης έκανε ειδική αναφορά στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη, λέγοντας πως «αμφισβήτησε ευθέως την διαδικασία εμβολιασμού».

«Ο μεγάλος επιστήμων και γνώστης των εμβολίων κ. Πολάκης λέει πώς βρήκαμε τόσο γρήγορα εμβόλια. Το στηρίζετε αυτό κ. Τσίπρα; Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνετε είναι να έρθετε και να αποδοκιμάσετε δημόσια τις σαχλαμάρες του πρωτοκλασάτου στελέχους σας», σημείωσε ο πρωθυπουργός.

Παράλληλα, αναφορικά με το εργασιακό νομοσχέδιο, υποστήριξε πως όποιος δουλέψει παραπάνω υπερωρίες, θα πάρει περισσότερα λεφτά, ενώ είναι ντροπή του Αλέξη Τσίπρα να παρουσιάζει ψεύτικα στοιχεία.

«Όλοι οι υπολογισμοί σας από πού προκύπτουν; Να σταματήσετε να αραδειάζετε ψεύτικα παραδείγματα» σημείωσε, ενώ αναφέρθηκε στην κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ.

Όπως υποστήριξε, θα παράσχει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης θετικά δημοσιεύματα από ΜΜΕ του εξωτερικού για να δει εάν και αυτά εντάσσονται στη λίστα Πέτσα International και όχι στη λίστα Πέτσα Domestic.

«Εδώ θα είμαστε και σήμερα και σε 6 και 12 μήνες αλλά μιας και είπατε για κλεψύδρες, ο χρόνος γυρνά ανάποδα από την ημέρα της εκλογής της μιας κυβέρνησης» είπε ακόμη, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά πως η ΝΔ θα εξαντλήσει την τετραετία ενώ της απομένουν άλλα δύο χρόνια στην ηγεσία της χώρας.

«Τα άστρα για την καλή πορεία οικονομίας είναι ευθυγραμμισμένα όσο κι αν επιμένετε να παρουσιάζετε την εικόνα μιας χώρας που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα, τόσο χρόνια ψεύδεστε», είπε ο πρωθυπουργός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X