Πολιτική

Νίκος Φίλης μετά τη συνάντηση με Στέφανο Κασσελάκη: Κοινή στόχευση η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών

Νίκος Φίλης μετά τη συνάντηση με Στέφανο Κασσελάκη: Κοινή στόχευση η μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς σύγκρουση, όπως άλλωστε αναμενόταν, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Νίκο Φίλη στη Βουλή.

Η σφοδρή κριτική που έχει ασκήσει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο του κόμματος και οι αναταράξεις που έχουν προκληθεί στην Κουμουνδούρου καταλαγιάζουν προς το παρόν και τα μαχαίρια επιστρέφουν στα θηκάρια του.

Κατά τα λοιπά «ήταν μια ειλικρινής συνάντηση.Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, ωστόσο υπάρχει μια κοινή στόχευση, ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών, να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη» ανέφερε ο Νίκος Φίλης εξερχόμενος του γραφείου του Στέφανου Κασσελάκη, στη Βουλή.

Ο Νίκος Φίλης επισήμανε ότι αναφορικά με την αναδιοργάνωση του κόμματος υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, ωστόσο εκτίμησε ότι «για να πείσεις ως ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να επιβεβαιώσεις τον αριστερό σου προσανατολισμό….Για να πείσεις το κέντρο πρέπει να πείσεις με αριστερές πολιτικές».

Ανέφερε ακόμη, ότι το ζήτημα του συνεδρίου, το οποίο προβλέπεται για τον μήνα Νοέμβριο, θα συζητηθεί αρμοδίως στα όργανα του κόμματος μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων απάντησε πως «ότι έχω πει δεν τα είπα εν θερμώ τα είπα με πόνο. (…) Καλώ τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνουν στο κόμμα», ανέφερε ο πρώην υπουργός Παιδείας.

«Η πρόθεση είναι να είμαστε ενωμένοι, θα προκύψει από τις συμπεριφορές όλων. Το θέμα είναι με την πράξη μας τι μήνυμα στέλνουμε στην κοινωνία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X