Παρασκήνιο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίσει να «παίζει σε διπλό ταμπλό»

Ο Ανδρέας Λοβέρδος συνεχίσει να «παίζει σε διπλό ταμπλό»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ανδρέας Λοβέρδος που διεκδίκησε ανεπιτυχώς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει συμφιλιωθεί με την ιδέα ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει συγκρουστεί μετωπικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών με αποτέλεσμα να αποκλείεται κάθε πιθανότητα μετεκλογικής συνεργασίας.

Με συνέντευξή του ζήτησε από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να ανοίξει τα χαρτιά του πριν από τις εκλογές για τη στάση που θα κρατήσει στο θέμα του σχηματισμού κυβέρνησης.

Να αναμένουμε να ξεφουσκώσει η «αντιμητσοτακική» στάση του ΠΑΣΟΚ;

Εγκώμιο Ανδρέα Λοβέρδου στον Αντώνη Σαμαρά

Με την πρώτη αφορμή ο Λοβέρδος όμως «θα διευκολυνθεί να πάρει το δρόμο του», όπως είναι η χαρακτηριστική διατύπωση βουλευτή.

Καθώς ο κύκλος των υποκλοπών κλείνει και μέχρι να ανοίξει ο επόμενος, στο ΠΑΣΟΚ τώρα θα προσπαθήσουν να ασχοληθούν και μετά του οίκου τους. Για την ακρίβεια με τα ψηφοδέλτια.

Οι επιτελείς του Νίκου Ανδρουλάκη, διακινούν μεταξύ τους δυο φακέλους που μόνο αυτοί χειρίζονται. Ο ένας αφορά υποψήφιους σε όλη τη χώρα που θεωρούν ότι πρέπει να εκλέγουν οπωσδήποτε. Ένας τρόπος να τους βοηθήσουν είναι η σύνθεση των ψηφοδελτίων στα οποία θα συμμετέχουν.

Ο άλλος φάκελος έχει μόνον …Λοβέρδο. Ο Ανδρουλάκης δεν θα αφήσει ανοιχτές τις εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα με τη συμπεριφορά του.

Από την υποτίμηση του θέματος των υποκλοπών, τις προκλητικές δηλώσεις ότι «θα μπει στη μέση» αν τεθεί θέμα συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και την τελευταία φευγάτη εμφάνιση: «Έχω τις ικανότητες να γίνω πρωθυπουργός και το μπορώ».

Επειδή σε κανένα κόμμα δεν νοείται ενόψει των εκλογών να υπάρχουν δυο υποψήφιοι Πρωθυπουργοί, ο κύβος έχει ριχθεί. Με την πρώτη αφορμή ο Λοβέρδος «θα διευκολυνθεί να πάρει το δρόμο του», όπως είναι η χαρακτηριστική διατύπωση βουλευτή.

«Καλύτερα από το να την πάρει μετά τις εκλογές», λένε στη Χαριλάου Τρικούπη. Μετράει μέρες ο Λοβέρδος;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X