Πολιτική

Ο Ανδρουλάκης μετονομάζει το ΚΙΝΑΛ – Κάλπες στις 8 Μαΐου για το όνομα της παράταξης

Ο Ανδρουλάκης μετονομάζει το ΚΙΝΑΛ – Κάλπες στις 8 Μαΐου για το όνομα της παράταξης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εσωκομματικό δημοψήφισμα για τη νέα ονομασία του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μίλησε σε κομματική εκδήλωση στην Πάτρα.

Το δημοψήφισμα θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου, δηλαδή την ίδια ημέρα με τις εσωκομματικές εκλογές των νέων Νομαρχιακών Επιτροπών του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τόνισε: «Το όνομα της παράταξης που θα κατέβουμε στις βουλευτικές εκλογές θα το υπογράψουν με την ψήφο τους τα χιλιάδες μέλη μας που θα συμμετέχουν στην διαδικασία της 8ης Μαΐου».

Υπενθύμισε ότι αυτό ήταν προεκλογική του δέσμευση κατά τις εκλογές ηγεσίας του κόμματος και προανήγγειλε ότι για όλες τις μεγάλες αποφάσεις θα προηγούνται αντίστοιχες διαδικασίες με το στήσιμο κάλπης και το κάλεσμα συμμετοχής προς τα μέλη του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δίπλα στις κάλπες για την εκλογή συνέδρων και νέων νομαρχιακών και δημοτικών οργανώσεων, θα υπάρχει και εκείνη για την επιλογή του ονόματος, με δύο επιλογές: α) Την «επιστροφή» στο ΠΑΣΟΚ, με το όνομα «ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη» και β) την «παραμονή» στο ΚΙΝΑΛ.

https://www.youtube.com/watch?v=FVAixtrph8w&t=17s

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X