Θέμα

Ο Φουρθιώτης ξεμπροστιάζει Γεραπετρίτη! ΣΥΡΙΖΑ: Δημόσιος εκβιασμός και διασυρμός!

Ο Φουρθιώτης ξεμπροστιάζει Γεραπετρίτη! ΣΥΡΙΖΑ: Δημόσιος εκβιασμός και διασυρμός!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ούτε μια, ούτε δυο αλλά τουλάχιστον έξι φορές φέρεται να είχε τηλεφωνική επικοινωνία ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης στον (υπόδικο πλέον) Μένιο Φουρθιώτη. Τον… «έδωσε» ο ίδιος ο παρουσιαστής, ανεβάζοντας το μεσημέρι της Κυριακής (23.01.2022) ένα tweet βόμβα! Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά εξηγήσεις για τον δημόσιο εκβιασμό ενός υπουργού!

Ο Μένιος Φουρθιώτης ανέβασε ένα screenshot από τις τηλεφωνικές του κλήσεις τον περασμένο (!) Ιανουάριο, όταν στις 27 και 28 του μήνα είχε μιλήσει στο τηλέφωνο περισσότερες από πέντε φορές με τον Γιώργο Γεραπετρίτη. Κλήσεις είχε και από τον διευθυντή του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό.

«Κύριε Τσίπρα περιμένω πρόσκληση σας για να απαντήσω εγώ ποιος και με ποιον γνωρίζετε … αρχίζω με αυτή την δημοσίευση και έρχονται και γραπτά μηνύματα», ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης, προειδοποιώντας, ουσιαστικά, τον Γιώργο Γεραπετρίτη με νέες αποκαλύψεις.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο, κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ρωτήσει ευθέως τον Γιώργο Γεραπετρίτη αν γνωρίζεται με τον υπόδικο παρουσιαστή.

ΣΥΡΙΖΑ: Δώστε εξηγήσεις!

Οι αποκαλύψεις του Μένιου Φουρθιώτη δεν θα μπορούσαν να μην προκαλέσουν αντιδράσεις. Ήδη στο twitter γίνεται… χαμός, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του κάνει λόγο για δημόσιο εκβιασμό ενός υπουργού και ζητά εξηγήσεις από τους εμπλεκόμενους (Γεραπετρίτης, Ρωμανός) και φυσικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

«Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ. Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της ελληνικής δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν: Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού Επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη; Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους; Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X