Πολιτική

Ο Κυριάκος Βελόπουλος διαγράφει 3 βουλευτές και κατηγορεί τον Μητσοτάκη για αποστασία

Ο Κυριάκος Βελόπουλος διαγράφει 3 βουλευτές και κατηγορεί τον Μητσοτάκη για αποστασία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για επιχείρηση αποστασίας με τρεις βουλευτές του κόμματός του κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Κυριάκος Βελόπουλος. Οι βουλευτές ωστόσο αρνούνται και διαψεύδουν τις πληροφορίες.

Πάντως ο πρόεδρος του κόμματος παρέπεμψε στο Πειθαρχικό τρεις βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι φέρονται να έχουν γίνει αποδέκτες πρότασης από τη Νέα Δημοκρατία να εκλεγούν με την Ελληνική Λύση και αμέσως μετά να προχωρήσουν στο κόμμα Μητσοτάκη!

Πρόκειται για τους βουλευτές Αντώνη Μυλωνάκη, Απόστολο Αβδελά και Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, που εκλέγονται στην Ανατολική Αττική, την Α΄ Θεσσαλονίκης και τον Βόρειο Τομέα της Β΄ Αθηνών αντίστοιχα.«

Είμαι υποψήφιος με ερωτηματικό πλέον», δήλωσε στον Blue Sky ο Αντώνης Μυλωνάκης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές. «Από τη στιγμή που κλήθηκα πριν από λίγο σε απολογία από το κόμμα μου για ένα στημένο, μεθοδευμένο, δημοσίευμα προχθεσινό της Kontra», ανέφερε χαρακτηριστικά, επιτιθέμενος για μια ακόμα φορά στην εφημερίδα που έφερε στο φως της δημοσιότητας το θέμα.

Κατηγορηματικές είναι οι διαψεύσεις και του Απόστολου Αβδελά και της Αναστασίας-Αικατερίνης Αλεξοπούλου, ωστόσο ο Κυριάκος Βελόπουλος θεωρεί το θέμα κάτι παραπάνω από υπαρκτό, για αυτό και παρέπεμψε τους τρεις βουλευτές του στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης φέρεται αποφασισμένος να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται, όσο οδυνηρά και αν είναι, καθώς θεωρεί ότι την επόμενη μέρα των εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει εν εξελίξει σχέδιο προκειμένου να να πάρει στη Νέα Δημοκρατία βουλευτές από την Ελληνική Λύση. Μεταξύ των μέτρων αυτών είναι «ύποπτοι βουλευτές», που φέρονται να είναι σε συνεννόηση με τη Νέα Δημοκρατία, να μείνουν εκτός ψηφοδελτίων.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος έδωσε εντολή στο νομικό τμήμα του κόμματός του να καταθέσει στον εισαγγελέα τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών που δέχτηκαν πιέσεις από στελέχη της ΝΔ προκειμένου να αποσυρθούν από τα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης με αντάλλαγμα μια θέση στον κρατικό μηχανισμό εφόσον επανεκλεγεί ο Μητσοτάκης. Μαζί με τα ονόματα θα κατατεθούν και όλα τα στοιχεία που υπάρχουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X