Πολιτική

Ο Προκόπης Παυλόπουλος παρακολούθησε τον Επιτάφιο στην Καλαμάτα (pics&vid)

Ο Προκόπης Παυλόπουλος παρακολούθησε τον Επιτάφιο στην Καλαμάτα (pics&vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, παρακολούθησε την Ακολουθία του Επιταφίου στον μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Καλαμάτα, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, Χρυσοστόμου.

Στη συνέχεια, ο Προκόπης Παυλόπουλος ακολούθησε την περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας.

Ως είθισται ο Επιτάφιος της Υπαπαντής συναντήθηκε με αυτόν του Αγίου Νικολάου Φλαρίου στην κεντρική πλατεία στο ύψος του Πνευματικού Κέντρου υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7nBqygbD-hw?autoplay=0&rel=0&showinfo=0&iv_load_policy=3&wmode=opaque&modestbranding=1&controls=0&enablejsapi=1&origin=https%3A%2F%2Fwww.eleftheriaonline.gr&widgetid=1]

Την περιφορά του Επιταφίου ακολούθησαν επίσης οι βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Κοζομπόλη και Πέτρος Κωνσταντινέας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, ο πρώην υφυπουργός και πρώην βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος, εκπρόσωποι αρχών και φορέων, καθώς και πλήθος πιστών.

Το Μεγάλο Σάββατο, το βράδυ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραστεί στην Ακολουθία της Ανάστασης στον μητροπολιτικό ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, στην Καλαμάτα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X