Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμφωνεί με Καλογρίτσα για την Προανακριτική: Είναι παρωδία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ συμφωνεί με Καλογρίτσα για την Προανακριτική: Είναι παρωδία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα σας εξέπληξε στην αρχή ο τίτλος. Ομως, πρόκειται για αλήθεια την οποία αναφέρουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Το κόμμα τους συμφωνεί με τον Χρήστο Καλογρίτσα πως η Προανακριτική για τον Νίκο Παππά εξελίσσεται σε παρωδία.

Συγκεκριμένα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνουν ότι ο Χρήστος Καλογρίτσας προσήλθε σήμερα στην Προανακριτική για ΝΑ ΜΗΝ ολοκληρώσει την επανάληψη όσων είχε αναφέρει στη διάτρητη έγκλησή του.

Η ξαφνική του αδιαθεσία δεν μπορεί να καλύψει:

-Την ύπαρξη εγγυητικής επιστολής, που δείχνει ότι η εταιρεία Βλαδίμηρος Καλογρίτσας είχε στα ταμεία της 8 εκατ. ευρώ ήδη από την 1η Ιουλίου 2016. Δύο μήνες, δηλαδή, πριν από τον διαγωνισμό για τις άδειες. Συνεπώς, καταρρέει με πάταγο το αφήγημα Καλογρίτσα-ΝΔ ότι ήταν «μπροστινός» και ότι δεν είχε χρήματα.

-Ότι αναδιπλώθηκε στο θέμα των sms. Γιατί, άραγε, ενώ ξεκίνησε την τοποθέτησή του, αναφερόμενος σε αυτά, στη συνέχεια είπε ότι δεν θα τα καταθέσει;

-Το τρίτο επεισόδιο στο σίριαλ της παρωδίας, που «έπαιξε» σήμερα, με πρωταγωνιστή τον βασικό κατήγορο, ο οποίος αδιαθέτησε για μια ακόμα φορά.

Η Ν.Δ. ευθύνεται πλήρως για την κατάντια και τον συνεχή ευτελισμό των κοινοβουλευτικών διαδικασιών.

Σε ένα πράγμα συμφωνούμε, πάντως, με τον κ. Καλογρίτσα: Αυτή η επιτροπή εξελίσσεται σε φιάσκο και παρωδία.

Προανακριτική για Παππά: Αδιαθεσία επικαλέστηκε ο Καλογρίτσας ενώ τον εξέταζε ο Πολάκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X