Πολιτική

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας

Οι σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ πλούσια σε ειδήσεις ήταν η σημερινή μέρα. Οι περισσότερες ειδήσεις ήταν πολιτικές. Πολύ λογικό από τη στιγμή που πλησιάζουμε στην εκλογική αναμέτρηση, ενώ χτες το βράδυ έγινε και το debate των πολιτικών αρχηγών.

 

Τσίπρας προς κάθε δημοκρατικό πολίτη: Σε αυτές τις εκλογές θα ψηφίσεις για τη δημοκρατία ή για τον κακοποιητή της;

«Στη χτεσινή συζήτηση των πολιτικών αρχηγών συντελέστηκαν τα αποκαλυπτήρια του κυρίου Μητσοτάκη. Κάτι ήξεραν οι επικοινωνιολόγοι που του έλεγαν να μη πάει σε debate. Εννιά μήνες έκρυβε επιμελώς το σκάνδαλο των υποκλοπών. Και με την πρώτη ερώτηση έπαθε τρικυμία. Και είπε όσα δεν έλεγε τόσο καιρό, σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

 

Αστεία επιχειρήματα για να δικαιολογήσουν τη γκάφα ολκής του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις υποκλοπές

Με την τοποθέτησή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφερε σε δεινή θέση τόσο τους Γρηγόρη Δημητριάδη και Παναγιώτη Κοντολέοντα, όσο και τον εαυτό του με την αλλοπρόσαλλη απάντησή του για τον «εθνικά επικίνδυνο» Νίκο Ανδρουλάκη.

 

Νίκος Ανδρουλάκης: Να πάνε φυλακή όσοι διέπραξαν υποκλοπές

Στη φυλακή πρέπει να πάνε. Διότι έχουν δημιουργήσει καταπάτηση ανθρωπίνων δικαιωμάτων, έχουν προσβάλει τη Δημοκρατία μας.

 

Άρτα: Αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα οι γονείς του βρέφους – «Η γυναίκα αρχίζει και δίνει ελαφρυντικά στον άντρα της»

Η μητέρα του βρέφους ζητούσε επίμονα να δει τον σύζυγό της

 

Σάκης Αρναούτογλου: Η Σαχάρα θα μας στείλει τα «πολύ θερμά της φιλιά» – Πότε έρχονται 30άρια

Πότε θα αρχίσει να ανεβαίνει η θερμοκρασία

 

Ο Αδωνις σε ρόλο μποξέρ στο νέο σποτ προσφέρει…χαρά, απόλαυση και γιατί όχι γέλιο

Στο προηγούμενο σποτ που έβγαλε παρουσίαζε τον εαυτό σαν «στόχο» των αντιπάλων του. Ο… υπερήρωας Γεωργιάδης, «φυσικά», δεν πτοείται. Αλοίμονο!  Στο νέο σποτ του αυτο-παρουσιάζεται σαν «μαχητής»… μποξέρ.

 

Πανικός στο Μαξίμου μετά την ομολογία Μητσοτάκη στο debate ότι γνώριζε για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη

Ενα τεράστιο ατόπημα που εγκυμονεί κινδύνους ακόμα και για τον ίδιο έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο debate των πολιτικών αρχηγών.

 

Εκλογές 2023: Πόσους σταυρούς βάζουμε στο ψηφοδέλτιο

Ηδη άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Ενα θέμα που δεν γνωρίζουμε όλοι καλά είναι πόσους σταυρούς πρέπει να βάλουμε στην περιφέρεια που ψηφίζουμε.

 

Αλέξης Τσίπρας: Μόνο με προοδευτική κυβέρνηση θα λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για τις υποκλοπές (βίντεο)

Η αναφορά του κυρίου Ανδρουλάκη για την ανάγκη οι υπαίτιοι αυτού του παρακράτους να λογοδοτήσουν είναι εύλογη, μόνο που είναι εξίσου εύλογο ότι με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν πρόκειται ποτέ αυτό να γίνει πράξη. Μόνο με προοδευτική κυβέρνηση μπορεί να γίνει αυτό πράξη.

 

Ηλιακός θερμοσίφωνας: Ανοιξε η πλατφόρμα για αιτήσεις-Ποιοι δικαιούνται επιδότηση και τι ισχύει για ενοικιαστές

Το Πρόγραμμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ-ΑΛΛΑΖΩ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΑ» επιχορηγεί νοικοκυριά για την αντικατάσταση ενεργοβόρων Ηλεκτρικών Θερμοσιφώνων, με νέους σύγχρονης τεχνολογίας Ηλιακούς Θερμοσίφωνες.

 

Η Ράνια Τζίμα για τη στιγμή που πήρε “φωτιά” το debate

«Κάποια στιγμή λέει ο κ. Ανδρουλάκης πως “κάποιοι πρέπει να πάνε φυλακή”. Και μένουμε άναυδοι οι δημοσιογράφοι! Κοιταζόμαστε μεταξύ μας, δίπλα μου ήταν ο Παναγιώτης Στάθης, ακριβώς παραδίπλα ο Αντώνης Σρόιτερ. Σκουντάω, δεν μας έπιαναν εκείνη την ώρα οι κάμερες, λέω “παιδιά, θα κάνουμε κάτι; Θα πούμε κάτι;”.

 

Ποιες είναι οι δύο εικόνες της Παναγίας ως Γκέισα και ως Ινδιάνα που παρουσίασε ο Κυριάκος Βελόπουλος

Ρίχνοντας μία ματιά σε βάθος μπορεί κανείς να διαπιστώσει πως δεν πρόκειται για «περίεργα κακέκτυπα στερεότυπα», αλλά για δημιουργίες ανθρώπων και λαών με τις δικές τους παραδόσεις, ήθη έθιμα και τρόπο έκφρασης, που με την παρουσίασή τους στο βιβλίο τροφοδοτούν τη γνώση των μαθητών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X