Κοινωνία

Άρτα: Αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα οι γονείς του βρέφους – «Η γυναίκα αρχίζει και δίνει ελαφρυντικά στον άντρα της»

Άρτα: Αγκαλιάστηκαν και ξέσπασαν σε κλάματα οι γονείς του βρέφους – «Η γυναίκα αρχίζει και δίνει ελαφρυντικά στον άντρα της»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο νοσοκομείο στην Άρτα, όπου νοσηλεύονται οι γονείς του 5,5 μηνών βρέφους που έχασε τη ζωή του μέσα στο αυτοκίνητο του πατέρα του.

Η μητέρα, που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είχε ζητήσει από χθες το απόγευμα να δει τον σύζυγό της, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ίδιο νοσοκομείο. Η συνάντηση θα μπορούσε να γίνει μόνο μέσω ειδικής άδειας από την αστυνομία, ακριβώς γιατί ο 37χρονος είναι φρουρούμενος. Έτσι κι έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής T-Live, η συνάντηση των γονέων του βρέφους έγινε περίπου στις 10 το πρωί. Η πρώτη κίνηση που έκαναν, ήταν να αγκαλιαστούν και να ξεσπάσουν σε κλάματα. Η συνάντησή τους διήρκεσε περίπου ένα τέταρτο. Όσοι ήταν παρόντες δάκρυσαν, καθώς συγκλονίστηκαν από την εικόνα των συντετριμμένων γονέων.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο και απέκτησε το κοριτσάκι τους τον Δεκέμβρη. Πριν από μερικά 24ωρα, η οικογένειά τους δέχτηκε ένα ανείπωτο χτύπημα, όταν ο πατέρας ξέχασε το βρέφος μέσα στο αυτοκίνητό του, επί ώρες, με αποτέλεσμα το κοριτσάκι να βρει μαρτυρικό θάνατο.

«Το μωρό κοιμόταν, το έβαλα στο πίσω κάθισμα. Μέχρι να φθάσω στον βρεφονηπιακό σταθμό μεσολάβησε ένα τηλεφώνημα από τη δουλειά μου, απορροφήθηκα και αντί να πάω στον σταθμό, πήγα στη δουλειά» είπε ο πατέρας στην απολογία του στον ανακριτή, σύμφωνα με πληροφορίες.

Γιαννάκος: «Η γυναίκα αρχίζει και δίνει ελαφρυντικά στον άντρα της»

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος ΠΟΕΔΗΝ, μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS για την κατάσταση που βρίσκονται οι γονείς του αδικοχαμένου βρέφους.

«Η μητέρα από χθες είναι καλύτερα, άρχισε να δίνει ελαφρυντικά στον σύζυγό της και ζήτησε να τον δει. Τον είδε σήμερα το πρωί περίπου στις 10 η ώρα και πάλι το μεσημέρι ζήτησε κι είδε η μητέρα του βρέφους τον σύζυγό της».

Ειδικά για την κατάσταση του πατέρα είπε ο κ. Γιαννάκος: «Ο πατέρας είναι σε άσχημη κατάσταση, είναι σε σοκ. Οι γιατροί έχουν δώσει και στους δύο γονείς άδεια να παραστούν στην κηδεία του βρέφους».

Για την πρωινή συνάντηση που είχε το ζευγάρι ανέφερε ο κ. Γιαννάκος ότι η σύζυγος είπε ότι δεν φταίει σε κάτι ο σύζυγός της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X