Θέμα

Παραιτήθηκαν οι υπουργοί Παπασταύρου και Μπρατάκος – Είχαν επισκεφθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Παραιτήθηκαν οι υπουργοί Παπασταύρου και Μπρατάκος – Είχαν επισκεφθεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους.

Πρόκειται, όπως σας ενημέρωσε ο eretikos.gr επισκέφθηκαν την Κυριακή τον σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη σε μία προσπάθεια να ρίξουν γέφυρες ανάμεσα στον εφοπλιστή και το Μαξίμου.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι οι δύο υπουργοί επισκέφθηκαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη με την έγκριση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και τώρα θυσιάζονται για να προστατευτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι «η συμμετοχή σε μια κοινωνική συνάντηση έστειλε το λάθος μήνυμα»για τις παραιτήσεις Παπασταύρου – Μπρατάκου. Η αλήθεια είναι πως οι δύο υπουργοί είναι Ιφιγένειες, γιατί  είναι κοινή πεποίθηση ότι δεν θα μπορούσαν να επισκεφθούν τον Βαγγέλη Μαρινάκη ύστερα από το δημοσίευμα της εφημερίδας “Το Βήμα” για τη μονταζιέρα και την αλλοίωσε των ηχητικών μηνυμάτων.

Τι ήθελαν οι…κυανόκρανοι του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σπίτι του Βαγγέλη Μαρινάκη…

Ο πρωθυπουργός όταν μπαίνοντας στη Βουλή ρωτήθηκε για το τι ακριβώς συνέβη, απάντησε με ένα αμήχανο σχόλιο, λέγοντας στα parapolitika.gr, «αυτά έχει η πολιτική, να ακούσετε την ομιλία μου».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Καυστική ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο οποίος τόνισε ότι στην κυβέρνηση «για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη.

Οι αναγκαστικές “παραιτήσεις” των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν τη διαπλοκή στην οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει βουτηχτεί. Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου. Καλή τύχη στους επόμενους…».

Νέα Αριστερά

«Κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται απολογούμενος για τις απόπειρες συγκάλυψης που ενορχηστρώνει, θυσιάζει και κάποιο από τους στενούς του συνεργάτες μήπως και γλιτώσει από την κοινωνική κατακραυγή. Το έπραξε και στην υπόθεση των παρακολουθήσεων με το ξήλωμα του κ. Δημητριάδη. Το κάνει τώρα με τους κ.κ. Μπρατάκο και Παπασταύρου», τονίζει σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά.

«Ένας όμως είναι εκείνος που έχει ασυλία και προστατεύεται πάση θυσία: Ο κύριος Καραμανλής. Οι παραιτήσεις αυτές δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι ο κ. Μητσοτάκης είναι σαρξ εκ της σαρκός των ελίτ που από την πρώτη μέρα της προεδρίας του έχουν υψώσει τείχος προστασίας», προσθέτει.

Και καταλήγει: «Ούτε μπορούν να κρύψουν αυτό που όλη η κοινωνία πλέον έχει καταλάβει. Την συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών. Αν κάποιος πρέπει να παραιτηθεί είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Ο αρχιερέας της συγκάλυψης, του ψεύδους και της παραπληροφόρησης»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X