Παρασκήνιο

Αγριεύει η κόντρα του Βασίλη Κικίλια με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για το “υπουργός -μπασκετμπολίστας”

Αγριεύει η κόντρα του Βασίλη Κικίλια με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου για το “υπουργός -μπασκετμπολίστας”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύσκολα θα σταματήσει η κόντρα του Βασίλη Κικίλια με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου αν δεν υπάρξει πυροσβεστική παρέμβαση. Η αντιπαράθεση των δύο ανδρών πέρασε σε νέο σταδιο. «Ο κ. Παπαδημητριου αναλυτής-σχολιαστής και αφ’ υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν επανεξελέγη , έχει μπερδευτεί» αναφέρει στην ανάρτησή του στο facebook ο Βασίλης Κικίλιας, για την επίθεση την οποία νωρίτερα, κατήγγειλε ότι δέχθηκε από εκείνον ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.

«Νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επι προσωπικού, χωρίς αντίλογο με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα. Κι όταν συμβεί να του απαντούν πρόσωπο με πρόσωπο καταφεύγει σε συκοφαντίες: Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Βασίλης Κικίλιας.

 

Νωρίτερα, ανάρτηση είχε κάνει και ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο οποίος υποστηρίζει ότι «υπήρξε θύμα σωματικής σκοπούμενης βίας»!

Όλα ξεκίνησαν στο στούντιο του ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας. Ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, αποκάλεσε τον Βασίλη Κικίλια «μπασκετμπολίστα – υπουργό» προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κυρίου Κικίλια.

Και ενώ η κόντρα έμοιαζε να τελείωσε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, έκανε μια ανάρτηση αργότερα στην οποία ανέφερε ότι δέχθηκε επίθεση από τον Βασίλη Κικίλια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X