Παρασκήνιο

Μπάμπης Παπαδημητρίου : «Δέχτηκα επίθεση από τον Κικίλια ένιωσα τον κίνδυνο, τη βία» (βίντεο)

Μπάμπης Παπαδημητρίου : «Δέχτηκα επίθεση από τον Κικίλια ένιωσα τον κίνδυνο, τη βία» (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κλιμακώνεται η κόντρα του Βασίλη Κικίλια με τον Μπάμπη Παπαδημητρίου με τον δημοσιογράφο να κάνει λόγο για βία και bullying. Μάλιστα αποκάλυψε ότι μπήκε στη μέση ο Δημήτρης Οικονόμου για να αποτρέψει τυχόν χρησιμοποίηση βίας.

Πιο συγκεκριμένα επιμένει στην θέση του ότι δέχτηκε επίθεση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι «δέχτηκα επίθεση από τον Κικίλια ένιωσα τον κίνδυνο, τη βία» ενώ στην συνέχεια είπε ότι αυτό που έκανε ο Βασίλης Κικίλιας είναι «καθαρό, ξεκάθαρο bullying».

Όπως χαρακτηριστικά είπε «είναι όλο το θέμα ένας παραλογισμός και σουρεαλιστικό. Δέχομαι μπούλινγκ και το δημοσιοποίησα το συγκεκριμένο συμβάν, διότι «εάν δεν έκανα κάτι, θα ήταν σαν να το θάβω».

Το συμβάν κατά τον Μπάμπη Παπαδημητρίου ξεκίνησε ως εξής «τελειώνουμε, πέφτουν διαφημίσεις. Έρχεται από απέναντι από την μεριά που καθόταν ο Βασίλης Κικίλιας, κατευθείαν πάνω μου. Και αρχίζει να μου μιλάει με έναν τόνο αυταρχικό, επιθετικό, λέγοντάς μου για παράδειγμα δεν σου επιτρέπω να σχολιάζεις αθλητές και μπασκεμπολίστες. Μετά αφού του είπα ότι εάν είπα κάτι προσβλητικό να το διορθώσω, ο Κικίλιας συνέχισε και είπε ότι είσαι ένα τίποτα, ένας αποτυχημένος».

Μάλιστα ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ανέφερε ότι ο Βασίλης Κικίλιας «μετά είπε ότι είμαι ένας απαράδεκτος δημοσιογράφος. Παρενέβη ο Δημήτηρης Οικονόμου και μετά φεύγω».

Την ώρα που έφευγα επαναλαμβάνει αυτή την υβριστική συμπεριφορά όρθιος και έρχεται πάνω μου, με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Οικονόμου να έρθει ανάμεσά μας, διότι φοβήθηκε ο άνθρωπος, μη γίνει κάτι». Είχε πολύ κόσμο μπροστά, δέκα δεκαπέντε άτομα. Εγώ αισθάνθηκα κίνδυνο και αυτή την βία», συμπλήρωσε.

Νωρίτερα ο Βασίλης Κικίλιας με ανάρτησή του στο facebook ανέφερε για το συμβάν ότι «ο κύριος Παπαδημητρίου αναλυτής-σχολιαστής και αφ υψηλού κριτής των πολιτικών στους οποίους εντάχθηκε αλλά δυστυχώς δεν επανεξελέγη , έχει μπερδευτεί : Νομίζει ότι μπορεί να απαξιώνει και να ειρωνεύεται ακόμη και επι προσωπικού, χωρίς αντίλογο με την υπεροψία διορισμένου κήνσορα. Κι όταν συμβεί να του απαντούν πρόσωπο με πρόσωπο καταφεύγει σε συκοφαντίες : Η υπεροψία δίνει τη θέση της στην δειλία και το ασύστολο ψέμα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X