Παρασκήνιο

Δυσαρέσκεια Δούρου από Μαξίμου

Δυσαρέσκεια Δούρου από Μαξίμου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίσημα η ΝΔ εμφανίζεται να κρατά χαμηλούς τόνους στο θέμα της καταστροφής της περιοχής της Μάντρας  από τις πλημμύρες, Ανεπίσημα ωστόσο, όπως λένε στου Μαξίμου, έχουν  ριχτεί στη  μάχη  της παραπληροφόρησης ουκ ολίγα στελέχη της. Στο επίκεντρο  της κριτικής βρίσκεται η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου καθώς  στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αντιλαμβάνονται ότι θα ήταν  τουλάχιστον παράδοξο να κάνει  κριτική   στην  κυβέρνηση για όσα έχουν  γίνει στην  περιοχή τα τελευταία σαράντα χρόνια.

Στην Περιφέρεια υποστηρίζουν ότι μπήκαν μπρος οι μονταζιέρες της ΝΔ κατά της Ρένας Δούρου, γιατί τη θεωρούν πιο εύκολο θύμα θεωρούν. Η κατηγορία που εκτοξεύουν είναι ότι δεν προχώρησε τα αντιπλημμυρικά έργα, όπως είχε υποσχεθεί, κάνοντας πως δεν γνωρίζουν ότι μόνο για να εγκριθεί ένα τέτοιο έργο χρειάζονται τουλάχιστον τρία χρόνια.

Μαθαίνω πάντως ότι η  Ρένα Δούρου εμφανίζεται δυσαρεστημένη με το Μέγαρο Μαξίμου, γιατί περίμενε ότι η  κυβέρνηση θα   την στήριζε  περισσότερο στον βρώμικο, όπως τον χαρακτηρίζει, πόλεμο που δέχεται από την ΝΔ και από συγκεκριμένα κέντρα.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X