Παρασκήνιο

Φοβερή μπηχτή Νικήτα Κακλαμάνη σε Κυριάκο Μητσοτάκη

Φοβερή μπηχτή Νικήτα Κακλαμάνη σε Κυριάκο Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τις δηλώσεις του στα “Παραπολιτικά” ο αντιπρόεδρος της Βουλής ήταν κάθετος, κατηγορηματικός και ευθύς.  «Οι θέσεις του Αντώνη Σαμαρά είναι εθνικές θέσεις», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης χωρίς περιστροφές για τις απόψεις που εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς στην εφημερίδα “Καθημερινή”.

Υπενθυμίζεται ότι στη συνέντευξη  ο Αντώνης Σαμαράς είχε βγάλει στον Κυριάκο Μητσοτάκη τρεις “κόκκινες” κάρτες. Η μία αφορά στα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία τα οποία όπως δήλωσε ο ίδιος δεν πρόκειται να τα ψηφίσει. Η πρόθεσή του ήταν γνωστή στο παρασκήνιο και για το λόγο αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν τόλμησε ως τώρα να τα φέρει στη Βουλή.

Επίσης, οι διερευνητικές συνομιλίες με την Τουρκία που αρχίζουν στις 25 Ιανουαρίου, είναι η δεύτερη “κόκκινη” κάρτα”  για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, αφού τάσσεται κατά των διερευνητικών επαφών. Δεν συζητάς με πειρατές είχε πει πριν μερικούς μήνες για το θέμα αυτό. Και τώρα εμμένει στην ίδια σκληρή θέση λέγοντας  πως τον “επεκτατιστή δεν τον κατευνάζεις” αναφερόμενος στον Ερντογάν και το καθεστώς της Άγκυρας.

Η τρίτη “κόκκινη κάρτα”  για τον Αντώνη Σαμαρά είναι η προσφυγή στη Χάγη, που είναι θέση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο Μεσσήνιος πολιτικός είναι αντίθετος με αυτή την επιλογή με το επιχείρημα ότι “θα παραιτηθούμε εξ αρχής, μόνοι μας, από όλα όσα προβλέπει υπέρ μας το Διεθνές Δίκαιο “.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X