Παρασκήνιο

Η δυσφορία Τασούλα για τον εκλεκτό του Μαξίμου στη Βουλή

Η δυσφορία Τασούλα για τον εκλεκτό του Μαξίμου στη Βουλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την πολύ έντονη δυσαρέσκειά του για τον εκλεκτό του Μαξίμου στη Βουλή, τον Γιώργο Μυλωνάκη, αποκάλυψε εμμέσως ο Πρόεδρος Κώστας Τασούλας. Το «ευχαριστώ» του Κώστα Τασούλα στους συνεργάτες του στη Βουλή εξαιρούσε τον γραμματέα Γιώργο Μυλωνάκη.

Βλέπετε ο γραμματέας πολλές φορές «έγραφε στα παλιά του υποδήματα» τις εντολές του Κ. Τασούλα υπακούοντας είτε στις δικές του βουλήσεις, είτε στις εντολές του Μαξίμου.

Όλα αυτά που έγιναν τα προηγούμενα 4 χρόνια πλήγωναν τον Κ. Τασούλα που επιδείκνυε υπομονή διότι γνώριζε ότι ο γενικός γραμματέας της Βουλής Γ. Μυλωνάκης ακουγόταν στο Μαξίμου περισσότερο από τον πρόεδρο της Βουλής.

Μάλιστα λέγεται ότι ο γενικός με τα πολλά προνόμια που είχε είναι από εκείνους που προωθούν τον Κώστα Τσιάρα  για νέο πρόεδρο της Βουλής, αν η Ν.Δ. κερδίσει τις εκλογές και ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίσει να είναι πρωθυπουργός, πράγμα όχι και τόσο προφανές. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ο Κ. Τασούλας δεν ευχαρίστησε τον Γ. Μυλωνάκη κατά τον απολογισμό που έκανε.

«Όλη αυτή η ποσοτική βελτίωση», είπε ο Κ. Τασούλας στην αποχαιρετιστήρια ομιλία του, «οφείλεται σε όλες και σε όλους, οφείλεται στο Προεδρείο, στους Αντιπροέδρους, στον Ειδικό Γραμματέα κ. Μπαγιώκο που τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως. Είναι, όπως λέμε, ο άνθρωπος, ο οποίος νυχθημερόν κοπιάζει και συνεργάζεται με όλες τις παρατάξεις για να προχωρήσει το Κοινοβουλευτικό, το Νομοθετικό και το Ελεγκτικό Έργο της Βουλής».

Μυλωνάκης γιοκ για τον Κ. Τασούλα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X