Παρασκήνιο

Η Ελλάδα καιγόταν και ο Γ. Πατούλης έριχνε ζεϊμπεκιές – Ενοχλημένοι δηλώνουν στη Ν.Δ.

Η Ελλάδα καιγόταν και ο Γ. Πατούλης έριχνε ζεϊμπεκιές – Ενοχλημένοι δηλώνουν στη Ν.Δ.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον Νότη Μηταράκη το Μαξίμου και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον έδιωξαν απ΄την κυβέρνηση γιατί πήγε διακοπές, ενώ η χώρα καιγόταν. Ηταν μεγάλη η ενόχληση που είπαν ότι αισθάνθηκαν παρότι γνώριζαν ότι θα πάει διακοπές με την οικογένειά του.

Την ίδια ώρα που οι φωτιές έκαιγαν στη Ρόδο και τη Νέα Αγχίαλο ο Γιώργος Πατούλης μερακλωμένος έριχνε ζεϊμπεκιές. Μόλις έγιναν γνωστά τα κατορθώματα του Περιφερειάρχη Αττικής έγινε διαρροή για έντονη ενόχληση στελεχών της Ν.Δ. Τα ίδια (ποια άραγε;)   αφήνουν «όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά» ως προς τη στήριξη στο πρόσωπό του για την Περιφέρεια Αττικής (μπορεί να το αποφασίσει άλλος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη;).

Όπως έγινε γνωστό από βίντεο που κυκλοφόρησαν, χθες, 27 Ιουλίου, εν μέσω της πύρινης κόλασης που έπληττε μεγάλο μέρος της χώρας, ο περιφερειάρχης Αττικής πήγε στην 7η Παγκόσμια Συνάντηση Απόδημου Ελληνισμού στο Ζάππειο.

Κάποια στιγμή ο κ. Πατούλης ήρθε στο… τσακίρ κέφι και με την Κατερίνα Στανίση να τραγουδά το «Θε μου τη δεύτερη φορά» των Λοΐζου-Παπαδόπουλου, σηκώθηκε και χόρεψε  ένα ζεϊμπέκικο.

Δείτε το βίντεο με τις ζεϊμπεκιές του Γ. Πατούλη:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X