Παρασκήνιο

Η Ντόρα βγαίνει στο κλαρί κατά του Κυριάκου

Η Ντόρα βγαίνει στο κλαρί κατά του Κυριάκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεμένει από συμμάχους εντός της ΝΔ. Ακόμα και από εκείνους με τους οποίους τον δένουν δεσμοί αίματος. Οπως για παράδειγμα η αδελφή του η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία βρίσκεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Κυριακάτικη Kontranews.

Ετσι, τώρα ο πρωθυπουργός βρίσκεται ανάμεσα σε τριγωνικά πυρά. Τις κορυφές του τριγώνου καταλαμβάνουν ο Κώστας Καραμανλής, ο Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη.

Σήμα για τις προθέσεις της είχε δώσει η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη με τις δηλώσεις για το σπίτι του Αλέξη Τσίπρα. Ενώ το επιτελικό κράτος είχε εξαπολύσει σφοδρή επίθεση κατά του πρώην πρωθυπουργού, η Ντόρα Μπακογιάννη όχι μόνο αποδοκίμασε την επίθεση, αλλά τάχθηκε και κατά της πολιτικής με τέτοια μέσα.

Οι γνωρίζοντες τα εσωτερικά της οικογένειας λένε πως η Ντόρα Μπακογιάννη δεν συγχώρεσε ποτέ τον αδερφό της που παραβίασε την οικογενειακή επετηρίδα και έθεσε υποψηφιότητα για Πρόεδρος της ΝΔ, χωρίς να έχει γνώση ακόμα και ο πατριάρχης της οικογένειας ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Επίσης, δεν τον συγχώρεσε για την αντιμετώπισή της εντός του κόμματος και την εξορία στην εκλογική περιφέρεια των Χανίων. Και οι γνωρίζοντες λένε πως για τη Ντόρα η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται όχι απλώς κρύο, αλλά παγωμένο.

Και να μην ξεχνάμε ότι όσο περνά ο χρόνος πλησιάζει και ο καιρός του Κώστα Μπακογιάννη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X