Παρασκήνιο

Κασσελάκης για το email Ασημακοπούλου στους απόδημους: “Φανταστείτε να γινόταν επί ΣΥΡΙΖΑ”

Κασσελάκης για το email Ασημακοπούλου στους απόδημους: “Φανταστείτε να γινόταν επί ΣΥΡΙΖΑ”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε μέσω social media, για το θέμα με τα email που έστειλε σε απόδημους η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου για τις ευρωεκλογές, το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο κ. Κασσελάκης διερωτάται,μάλιστα, πώς αποκτήθηκαν τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών, αν διέρρευσαν ή αν αυτά δόθηκαν απευθείας από το υπουργείο Εσωτερικών και ζητά άμεσες απαντήσεις από το υπουργείο  και την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου.

«Φανταστείτε να είχε γίνει επί ΣΥΡΙΖΑ…

Από χθες απόδημοι Έλληνες καταγγέλλουν ότι δέχθηκαν στα email τους μήνυμα από ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, χωρίς να έχουν δώσει τη συγκατάθεσή τους. Η άμεση απάντηση από το υπουργείο Εσωτερικών και από την ευρωβουλεύτρια είναι ζήτημα Δημοκρατίας» αναφέρει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προσθέτει:

«Πώς βρήκε τα στοιχεία επικοινωνίας των πολιτών;

Διέρρευσαν ή δόθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών;

Οι χιλιάδες απόδημοι Έλληνες δεν είναι περιφερόμενες mailing lists για τους πολιτευτές της ΝΔ. Κάνουν λάθος αν θεωρούν ότι δε θα δώσουν εξηγήσεις».

Ο Στέφανος Κασσελάκης τονίζει ότι «ως ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα φέρουμε άμεσα το θέμα στην Βουλή με επίκαιρη ερώτηση και θα καταθέσουμε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων όλες τις καταγγελίες αποδήμων που έφθασαν στα γραφεία μας. Όλα στο φως!».

Ασημακοπούλου: Στη δικαιοσύνη προσφεύγουν πολίτες που έλαβαν e-mail -Tην κατηγορούν ότι πήρε προσωπικά δεδομένα από το ΥΠΕΣ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X