Παρασκήνιο

Μαξίμου: Ο Πέτσας σε δυσμένεια

Μαξίμου: Ο Πέτσας σε δυσμένεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πέτσας. Ολόκληρη λίστα με τις χρηματοδοτήσεις των ΜΜΕ πήρε το όνομα του. Στη Βουλή αναμένεται να γίνουν δύο εξεταστικές επιτροπές για την λίστα Πέτσα, ο ίδιος όμως βρίσκεται σε δυσμένεια από το Μέγαρο Μαξίμου.

Οι πληροφορίες λένε ότι το στενό επιτελείο του Κυριάκου Μητσοτάκη  χρεώνει στον   αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών την αποτυχία του προγράμματος «Πειθώ « για τους ανεμβολίαστους.

Λένε δηλαδή, ότι είναι αδιανόητο  ο Στέλιος Πέτσας  να μην κατάφερε να πείσει  τους τοπικούς άρχοντες ότι θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν προκειμένου να πείσουν τους συμπολίτες τους για τα ευεργετήματα του εμβολίου. Επισημαίνουν μάλιστα  ότι είναι αδιανόητο το γεγονός οτι και σε αυτό το πεδίο  επικράτησε το πολιτικό κόστος και δήμαρχοι και περιφερειάρχες έκατσαν στα αυγά τους προκειμένου να μην έχουν προβλήματα με τις τοπικές κοινωνίες.

Και το λένε αυτό οι άνθρωποι, οι οποίοι έβγαλαν εκτός  μέτρων τους θρησκευόμενους  πολίτες,  αφήνοντας στο έλεος του θεού τις εκκλησίες  προκειμένου να μην έχουν προβλήματα με αυτό το κομμάτι του εκλογικού σώματος.
Κατηγορούν λοιπόν τον Στέλιο Πέτσα ότι η αποστολή που είχε αναλάβει το καλοκαίρι, για αύξηση των εμβολιασμών στις περιοχές που είχαν χαμηλά ποσοστά, δεν απέδωσε με αποτέλεσμα ειδικά  στην Βόρεια Ελλάδα η κατάσταση να παραμένει ιδιαίτερα επικίνδυνη.

Έτσι οι συνεργάτες πρωθυπουργού αποφάσισαν να εκτοπίσουν στο πυρ το εξώτερο τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών αφήνοντας τον έξω από όλες τις διαδικασίες που αφορούν την πανδημία.

 Στο πλαίσιο αυτό τον άφησαν προχθές  εκτός  σύσκεψης και  με τους αυτοδιοικητικούς, επιβεβαιώνοντας  με τον πιο περίτρανο τρόπο  πως ο Στέλιος Πέτσας  δεν ανήκει πλέον στον στενό πυρήνα εκείνων που λαμβάνουν αποφάσεις για την πανδημία.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε από τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης που πήραν μέρος διαδικτυακά στην σύσκεψη και στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη εμφανίστηκαν χωρίς μια πρόταση, ζητώντας από αυτούς απαντήσεις σε όλα τα θέματα.

Να δείτε που στο  τέλος το Μέγαρο Μαξίμου θα του ζητήσει τα λεφτά της λίστας πίσω….

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X