Παρασκήνιο

Μητσοτάκης: Άνθρακες ο θησαυρός της μεταγραφής Στυλιανίδη

Μητσοτάκης: Άνθρακες ο θησαυρός της μεταγραφής Στυλιανίδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν του βγήκε του Κυριάκου Μητσοτάκη η Κυπριακή μεταγραφή του Χρήστου Στυλιανίδης για το υπουργείου Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής αφού καθημερινά πυκνώνουν τα παράπονα για την νωθρότητα  αλλά και για την πολύ κυριλέ αντίληψη  του υπουργού.

Τα σχόλια που ακούγονται καθημερινά δεν είναι διόλου κολακευτικά για τον Κύπριο πολιτικό αφού οι επίδοξοι μνηστήρες της θέσης του  τον χαρακτηρίζουν άσχετο και  επικίνδυνο ο οποίος αντίθετα με τον προκάτοχο του Νίκο Χαρδαλιά δημιουργεί την εντύπωση ότι το υπουργείο του υπολειτουργεί.

Κάποιοι μάλιστα λένε ότι ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής είναι τόσο εκτός κλίματος που όταν εγκαταστάθηκε στο νέο του γραφείο ζήτησε να ξηλωθεί   μία μεγάλη πινακίδα με το όνομα και το σήμα του υπουργείου και στην θέση  της να τοποθετηθεί   μία βιβλιοθήκη.

Όταν μάλιστα τον ρώτησαν γιατί έπρεπε να βάλουν την βιβλιοθήκη  καθώς οι πολίτες έπρεπε να ενημερώνονται ότι βρίσκονται στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αυτός τους απάντησε ότι το υπουργείο είναι πρώτα Κλιματικής Αλλαγής και μετά Προστασίας του Πολίτη .

Πηγές από το Μέγαρο Μαξίμου λένε μάλιστα ότι κάθε φορά που οι μετεωρολόγοι μιλούν για ακραία καιρικά φαινόμενα πέφτει πανικός στο Μέγαρο Μαξίμου αφού ακόμα δεν έχουν καταλάβει εάν ο υπουργός τους έχει τα αντανακλαστικά για να μπορέσει να αντιμετωπίσει μια έκτακτη κατάσταση.

Πάντως απ όσα λέγονται και γράφονται ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο. Ότι ο Χρήστος Στυλιανίδης ανέλαβε την θέση περισσότερο για να χειρίζεται τα θέματα της κλιματικής αλλαγής και καθόλου για να ασχολείται με την Πολιτική Προστασία.

Το μπουφάν του καμικάζι υπουργού μάλλον του πέφτει μεγάλο εκτός και αν ο ίδιος δεν θέλει να εμπλακεί με τα ακραία φαινόμενα τα οποία σε γενικές γραμμές είναι δύσκολα διαχειρίσημα.

Αν πάντως ο πρωθυπουργός κάνει τον προεκλογικό  ανασχηματισμό – τον οποίο για την ώρα διαψεύδει – ο Χρήστος Στυλιανίδης   μάλλον θα επιστρέψει στην πατρίδα του για χαλούμια και λούντζες…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X