Παρασκήνιο

Μητσοτάκης και Μαξίμου οργισμένοι με τον Νικήτα Κακλαμάνη

Μητσοτάκης και Μαξίμου οργισμένοι με τον Νικήτα Κακλαμάνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο βουλευτής εμφανίστηκε να υιοθετεί την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να τοποθετηθεί  νέα διοίκηση στην ΕΡΤ μέσα από την επιτροπή θεσμών και διαφάνειας.

Την πρόταση αυτή την κατέθεσε στην Βουλή ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης την περασμένη εβδομάδα και μετά από τα όσα συνέβησαν στην κρατική τηλεόραση με την τοιχοκολλημένη εντολή από το Μέγαρο Μαξίμου να μην παίξουν τα πλάνα του πρωθυπουργού στην Ικαρία, αλλά και φωτογραφίες του Δημήτρη Λιγνάδη με πολιτικά πρόσωπα.

Με δεδομένο ότι το Μέγαρο Μαξίμου έχει αποφασίσει να στηρίξει τον Κωνσταντίνο Ζούλα, η αποδοχή της πρότασης Τσίπρα από τον Νικήτα Κακλαμάνη έσκασε σαν βόμβα στο πρωθυπουργικό περιβάλλον.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής πάντως αποκάλυψε  ότι είχε καταθέσει στο παρελθόν  και ο ίδιος αυτή την πρόταση. Όπως είπε μάλιστα  «με κοίταγαν σαν να έχω έρθει από άλλον πλανήτη ακόμη και στελέχη της δικής μου παράταξης».  Πρόσθεσε δε   ότι η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ «θα ήταν μια λύση» εκτιμώντας πως «θα εξασφάλιζε μία διαχρονικά καλύτερη κατάσταση.»

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες ο Νικήτας Κακλαμάνης ερέθισε ξανά τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το Μαξίμου, όταν χαρακτήρισε εθνικές τις θέσεις που είχε εκφράσει ο Αντώνης Σαμαράς και οι οποίες ήταν εκ διαμέτρου αντίθετες με εκείνες του πρωθυπουργού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X