Παρασκήνιο

Ο Γ. Πρετεντέρης αποκαλεί σαχλαμάρα τον Τ. Θεοδωρικάκο

Ο Γ. Πρετεντέρης αποκαλεί σαχλαμάρα τον Τ. Θεοδωρικάκο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν μπορεί ο Γιάννης Πρετεντέρης να μην γνωρίζει ότι ¨πατέρας”  του εκλογικού νόμου που ψήφισε η Νέα Δημοκρατία και τώρα βγαίνουν υπουργοί στα κανάλια και ζητούν την αλλαγή του, είναι ο Τάκης Θεοδωρικάκος. Άλλωστε ήταν ο υπουργός που τον εισηγήθηκε στον πρωθυπουργό και στη Βουλή ως υπουργός Εσωτερικών. Το γνωρίζει λοιπόν και μάλιστα πολύ καλά και γι΄ αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία η επίθεση που εξαπέλυσε.

Πρόκειται για οξύτατη επίθεση με βαρείς προσβλητικούς χαρακτηρισμούς από την στήλη του στα Νέα. Ο αρθρογράφος του συγκροτήματος Μαρινάκη αποκαλεί εμμέσως (γιατί δεν λέει πουθενά το όνομά του) τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ως «σαχλαμάρα»!

Τώρα όμως που αποδεικνύεται ότι ο νόμος δεν εξασφαλίζει αυτοδυναμία της ΝΔ βγήκαν τα μαχαίρια στο Μαξίμου. Και ο Γιάννης Πρετεντέρης πήρε το γιαταγάνι. «Κάποιος σαχλαμάρας είχε την ιδέα που τελικά ψηφίσθηκε. Ένα σύστημα λειτουργικά βλακώδες. Όπου το μπόνους μοιράζεται κλιμακωτά κι ανάλογα με το ποσοστό του πρώτου κόμματος», αναφέρει ο Γ. Πρετεντέρης και συνέχισε: «θα μπορούσαν να το παίξουν και στη Μονόπολη. Αλλά πάντα ένας σαχλαμάρας νομίζει ότι έχει μια καλή ιδέα που απλώς είναι σαχλαμάρα. Και η ΝΔ ψήφισε την σαχλαμάρα. Ας πρόσεχε».

Εχει ζόρια ο Γιάννης τώρα που βλέπει πως η αυτοδυναμία της Ν.Δ. είναι “όνειρο θερινής νυκτός”. Αν δε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίσει τελικά να τον αλλάξει, θα είναι ένα δυνατό χτύπημα γι΄ αυτόν, ενώ μπορεί να είναι και ένα μεγάλο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, καθότι η κάλπη είναι…γκαστρωμένη θα λέγαμε παραφράζοντας τον Χαρίλαο Φλωράκη. και μην κοιτάτε αυτό που δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Ούτε ο Κυριάκος δεν τις πιστεύει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X