Παρασκήνιο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιμώνει τους υπουργούς-Κατρακύλα δείχνουν κρυφές δημοσκοπήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φιμώνει τους υπουργούς-Κατρακύλα δείχνουν κρυφές δημοσκοπήσεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μήνυμα προς τους υπουργούς του να μην μιλούν ανεξέλεγκτα και να μην ανακοινώνουν μέτρα για τα οποία δεν είναι ενημερωμένο το Μέγαρο Μαξίμου, ετοιμάζεται να στείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης  με αφορμή τις δηλώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη περί απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα για όσους εργαζόμενους δεν είναι εμβολιασμένοι.

Η αγωνία του πρωθυπουργού έχει να κάνει φυσικά την συγκεκριμένη στιγμή με το ότι δεν θέλει να ανοίξει ένα νέο μεγάλο μέτωπο, ενώ ακόμα καίνε οι φωτιές στην Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα .

Οι κυλιόμενες μετρήσεις που φτάνουν στα χέρια των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη δείχνουν άλλωστε ότι έχει ξεκινήσει η… « κατηφόρα » για την κυβέρνηση, ενώ υπάρχει από τους ψηφοφόρους  ένα γενικότερο κλίμα αμφισβήτησης για όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτή την στιγμή είναι να φουντώσει το αντεμβολιαστικό κίνημα υπό τον φόβο των απολύσεων .

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα,  ότι υπήρξε ήδη ένα προειδοποιητικό τηλεφώνημα   στον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός σε αυτά που λέει, καθώς η παρουσία του στα τηλεοπτικά παράθυρα κρίνεται ως ιδιαίτερα αρνητική από περιβάλλον του πρωθυπουργού.

 Σε αυτό το κακό κλίμα ήρθε  πάντως  να προστεθεί και η δήλωση  του Έλληνα τενίστα  Στέφανου Τσιτσιπά, ο οποίος είπε  ότι  δεν έχει εμβολιαστεί  γιατί είναι επιφυλακτικός με τα εμβόλια, καθώς δεν κυκλοφορούν πολύ καιρό ενώ πριν από ένα χρόνο συμμετείχε στην κυβερνητική καμπάνια για το «παραμένουμε ασφαλής».

Η κυβέρνηση καλείται μάλιστα να απαντήσει εάν ήξεραν τις απόψεις του γνωστού τενίστα ή απλώς τον επιστράτευσαν ως πρόσωπο που θα μπορούσε να επηρεάσει τους νέους. Εάν ήξερε τις απόψεις του τότε υπάρχει σοβαρό θέμα στο επιτελείο του πρωθυπουργού , ενώ από την άλλη θα αποτελεί σοβαρή παρατυπία  να μην ρωτήθηκε ο γνωστός τενίστας πριν πάρει μέρος στην καμπάνια.   Παράλληλα το Μέγαρο Μαξίμου καλείται να απαντήσει και στο ερώτημα εάν πληρώθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για να πάρει  μέρος στην καμπάνια για τον κορονοϊό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X