Θέμα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής και ο Γιώργος Παπανικολάου για το δήμο Γλυφάδας

Ο Νίκος Χαρδαλιάς υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής και ο Γιώργος Παπανικολάου για το δήμο Γλυφάδας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φαίνεται πως ο κύβος ερρίφθη και ο Γιώργος Πατούλης δεν θα στηριχτεί από τη Νέα Δημοκρατία για την Περιφέρεια Αττικής. Το χρίσμα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα πάρει ο καλός…στρατιώτης Νίκος Χαρδαλιάς που τώρα είναι υφυπουργός Εθνικής Αμυνας. Η υποψηφιότητά του, αναφέρουν οι πληροφορίες,  θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς ήταν ανάμεσα στα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι για να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, όπως και ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Ωστόσο το μεσημέρι της Κυριακής  ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, στον οποίο είχε προτείνει ο πρωθυπουργός να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο Γλυφάδας. Ο ίδιος στην ανακοίνωσή του στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Με όλη μου την αγάπη. Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της. Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε. Για αυτά που έρχονται. Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”. Τα καλύτερα είναι μπροστά».

Η εξέλιξη αυτή σύμφωνα με πληροφορίες οδήγησε το Μαξίμου στην απόφαση να πάρει το χρίσμα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Αξίζει να επισημανθεί επίσης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενοχλήθηκε με τον Γιώργο Πατούλη και για έναν πρόσθετο λόγο. Πρόκειται για την  απόφαση του περιφερειάρχη να εντάξει στο ψηφοδέλτιό του τον Κωνσταντίνο Αϊβαλιώτη, πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ.

Ο κ. Αϊβαλιώτης είναι ιδιαίτερα ενεργός καθημερινά στο διαδίκτυο «στολίζοντας» όχι μόνο την κυβέρνηση, αλλά και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιλογή Αϊβαλιώτη ενόχλησε ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό. «Ίσως όσο και το ζεϊμπέκικο».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X