Παρασκήνιο

Ο Ζορό Παναγιώτης Ψωμιάδης το έβαλε στα πόδια…

Ο Ζορό Παναγιώτης Ψωμιάδης το έβαλε στα πόδια…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θαυμάστε κάτι παλικάρια. Πρώτα κάνουν δηλώσεις με ύφος… όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω, αλλά μόλις τους καλέσει ο εισαγγελέας τα παλικάρια δηλώνουν ότι έκαναν… πολιτική κριτική. Και ως ύψιστη πολιτική κριτική θεωρούν τη λέξη “χολέρα”.

Ε, λοιπόν για τέτοιου είδους πολιτική κριτική, παλικαρισμούς και ύβρεις εναντίον του   δήμαρχου Θεσσαλονίκης  Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος δέχθηκε επίθεση  τον προηγούμενο μήνα, σε εκδήλωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων στο Λευκό Πύργο, κλήθηκε να δώσει  κατάθεση  ο πρώην Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Ο Παναγιώτης  Ψωμιάδης απολογήθηκε  ως ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διενεργεί η Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, για τον εντοπισμό των δραστών, φυσικών και ηθικών.

Ο πρώην περιφερειάρχης  κατέθεσε υπόμνημα, με το οποίο φέρεται να αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή του στο περιστατικό, υποστηρίζοντας, ότι οι επίμαχες δηλώσεις δεν ήταν υβριστικές, αλλά προϊόν “πολιτικής κριτικής” στο πρόσωπο του Γιάννη Μπουτάρη.  Υποστήριξε ακόμα    ότι δεν γνωρίζει κανέναν από τους κατηγορούμενους ως φυσικούς δράστες της επίθεσης.

Ο Ζορό της πολιτικής  το έβαλε… στα πόδια ή αν προτιμάτε έβαλε την ουρά κάτω από τα σκέλια. Βλέπετε ελέγχεται ακόμα για τις  εκφράσεις “πολιτικό τραβέλι” και “χολέρα”, που χρησιμοποίησε  αναφερόμενος στον δήμαρχο, τον οποίο κατήγγειλε, επίσης, ότι «”επούλησε την Μακεδονία”, ενώ εξετάζεται εάν οι δηλώσεις αυτές διέγειραν το πλήθος να κινηθεί εναντίον του δημάρχου.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X