Παρασκήνιο

Ομόφυλα ζευγάρια: Ο Παύλος Πολάκης απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αποχή από την ψηφοφορία

Ομόφυλα ζευγάρια: Ο Παύλος  Πολάκης απαντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αποχή από την ψηφοφορία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες  που ήθελαν ο Παύλος Πολάκης να απέχει από τη ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια, παρά το μήνυμα προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για υπερψήφιση του νομοσχεδίου από τον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο βουλευτής Χανίων του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνει πως θα απέχει από τη ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια, επειδή έπρεπε να εγχειρίσει έναν συγγενή του. Μάλιστα επισυνάπτει και τέσσερις φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Κυριάκο Μητσοτάκη πάλι με έπιασες στο στόμα σου;;;

ΜΗΝ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ!! Εγώ έχω δουλειά  και σοβαρότατη μάλιστα που σώζει ζωές. Αν μπορείς να καταλάβεις από τις 4  φωτογραφίες έχει καλώς, αλλιώς βάλε να σου εξηγήσουν τι έκανα. Ο ασθενής είναι συγγενής μου» γράφει χαρακτηριστικά.

Στην ανάρτηση του, ο Παύλος Πολάκης, δεν κάνει γνωστό τι θα ψήφιζε αν πήγαινε στη Βουλή και συμμετείχε στην κοινοβουλευτική διαδικασία.

Το «θέμα Πολάκη» δεν είναι καινούργιο στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο βουλευτής Χανίων έχει εκφράσει συγκεκριμένες ενστάσεις καιρό τώρα για το το νομοσχέδιο που αναμένεται να ψηφιστεί στην Ολομέλεια της Βουλής.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της Τετάρτης ο Στέφανος Κασσελάκης απαντώντας σε ερώτημα του Γιάννη Ραγκούση αναφορικά με το τι θα συμβεί με βουλευτές που δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο, είπε ότι «θα υπάρξουν συνέπειες».

Νωρίτερα, από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός δήλωνε: «Αγωνίστηκα για να πείσω όσο το δυνατόν περισσότερους βουλευτές μου να ψηφίσουν το νομοσχέδιο και θα σεβαστώ απόλυτα την τελική τους στάση» και απαντώντας στη σφοδρή κριτική του Σωκράτη Φάμελλου συμπλήρωσε: «Για να δούμε και από εσάς αν θα απέχει κανείς και αν τελικά το ενδιαφέρον στραφεί σε εσάς και στον κ. Πολάκη και σε διαγραφές. Εμείς δεν απειλούμε με διαγραφές. Είπα ανοιχτά ότι το νομοσχέδιο αυτό δεν μπορεί να περάσει μόνο με την ψήφο της ΝΔ…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X