Παρασκήνιο

Ονόματα ευρωβουλευτών ΝΔ: Οι παλιοί, οι σίγουροι νέοι, οι πιθανοί και η έκπληξη…

Ονόματα ευρωβουλευτών ΝΔ: Οι παλιοί, οι σίγουροι νέοι, οι πιθανοί και η έκπληξη…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στη Νέα Δημοκρατία και ιδιαίτερα στο Μέγαρο Μαξίμου ψάχνουν ποιο θα είναι το όνομα-έκπληξη που κρατάει στα χέρια του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Ευρωβουλή.  Ολοι περιμένουν ότι, όπως πάντα, ο πρωθυπουργός κρατάει κάποιον άσσο  στο μανίκι τον οποίο θα παρουσιάσει όταν οι επικοινωνιολόγοι του πουν ποια είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για την παρουσίασή του.

Η ολοκλήρωση του ευρωψηφοδελτίου πάντως προχωράει με αρκετή ταχύτητα,  βρίσκεται προς το τέλος της και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του μηνός. Στην κατάρτισή του συμμετέχουν οι στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού Γ. ΜπρατάκοςΣτ. Παπασταύρου και Θ. Νέζης. Με την τελική πινελιά να τη βάζει ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης.

 

Σίγουρες νέες υποψηφιότητες θα είναι ο Δ. Τσιόδρας, ο Β. Κοντοζαμάνης, ο Π. Δήμας και η Ε. Χριστοφιλοπούλου. Σχεδόν σίγουρες είναι οι υποψηφιότητες των Γ. Αμυρά (πρώην υφυπουργού και βουλευτή), Σ. Σέρμπου (καθηγητή και πρώην διπλωματικού συμβούλου του Ν. Ανδρουλάκη), του διεθνολόγου Αλ. Δεσποτόπουλου και του προέδρου της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ. Αττικής Γ. Καλλιακμάνη.

Αρκετά πιθανές είναι οι υποψηφιότητες της Β. Πατουλίδου και του Γ. Αυτιά, όπως και της επιλαχούσας των προηγούμενων ευρωεκλογών Β. Φλέσσα. Από τους νυν γαλάζιους ευρωβουλευτές σίγουρα θα είναι υποψήφιοι εκ νέου οι Β. ΜεϊμαράκηςΑννα-Μισέλ ΑσημακοπούλουΕλ. ΒόζεμπεργκΣτ. Κυμπουρόπουλος. Ενώ αμφίβολη θεωρείται η εκ νέου συμμετοχή του Μ. Κεφαλογιάννη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X