Παρασκήνιο

Παρακολουθήσεις: Αιχμές και υπονοούμενα Βαξεβάνη για ανάρμοστη σχέση και μίζα υπουργών

Παρακολουθήσεις: Αιχμές και υπονοούμενα Βαξεβάνη για ανάρμοστη σχέση και μίζα υπουργών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύο πολύ αιχμηρά υπονοούμενα  για τις παρακολουθήσεις υπουργών άφησε ο Κώστας Βαξεβάνης μιλώντας στο ραδιόφωνο “Στο Κόκκινο 105,5”. Και όπως γίνεται αντιληπτό οι αιχμές σκορπούν φόβο και ανησυχία στους υπουργούς που παρακολουθούσαν

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento ανέφερε ότι «σε όλον αυτόν τον κύκλο παρακολουθήσεων, όπως θα δείτε και στην επόμενη αποκάλυψή μας, υπήρχαν προφανώς προθέσεις και πρακτικές εκβιασμών. Γιατί για να παρακολουθούν τον κύριο τάδε υπουργό και μία κυρία που σχετίζεται μαζί του, δεν το κάνουν για να δουν ποιους φίλους έχει ο υπουργός. Το κάνουν για να δουν τι είδους σχέσεις ο υπουργός και πώς να τον εκβιάσουν» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Βαξεβάνης και συμπλήρωσε:

«Υπάρχει μία πληροφορία από το ίδιο σύστημα που μας έχει δώσει, και δεν υπάρχει ένας, υπάρχει ένα σύστημα. Και υπάρχει η πληροφορία, προσπαθούμε να την επιβεβαιώσουμε, ότι κατά τη διάρκεια ταξιδιού ενός απεσταλμένου υπουργού από την Ελλάδα στη Λάρισα για μια δουλειά που δεν ήταν ακριβώς ούτε νόμιμη ούτε εγκεκριμένη από το περιβάλλον του Μαξίμου, ο υπουργός δέχθηκε τηλεφώνημα που του είπαν “ξέρουμε πού πας και τι πας να πάρεις στη βαλίτσα, γύρνα πίσω”».

Οπως αντιλαμβάνεστε το πρώτο υπονοούμενο αφορά μία σχέση υπουργού η οποία θα μπορούσε να είναι και ανάρμοστη και στη δεύτερη η αναφορά στη βαλίτσα παραπέμπει σε μίζα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X