Παρασκήνιο

Μυστήριο με το παρασκήνιο της ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Λαζαρίδη

Μυστήριο με το παρασκήνιο της ανεξαρτητοποίησης του Γιώργου Λαζαρίδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ζήτησε εγγυήσεις από τον Πάνο Καμμένο. Υου τις έδωσε. Τις ίδιες ζήτησε και από τον Αλέξη Τσίπρα. Τις πήρε κι΄ αυτές. Κι΄ όμως ο Γιώργος Λαζαρίδης προχώρησε στην ανεξαρτητοποίηση. Το πλούσιο παρασκήνιο από την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως, χθες, Δευτέρα, αργά το βράδυ ο κ. Λαζαρίδης μετέβη στο σπίτι του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου για να ανακοινώσει τις προθέσεις του. Στο σπίτι του κ. Καμμένου ήταν και η κ. Κουντουρά και η κ. Κόλλια Τσαρουχά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, προ ημερών ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε στείλει τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του, την οποία και είχε πάρει πίσω.

Κατά τη συζήτηση στο σπίτι του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο κ. Λαζαρίδης ζήτησε η συμφωνία για το Μακεδονικό, όποτε αυτή έρθει στη Βουλή, να υπερψηφιστεί με 180 βουλευτές, πράγμα το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος εγγυήθηκε.

Μάλιστα, όταν ο βουλευτής εξέφρασε εκ νέου τον προβληματισμό του, ο κ. Καμμένος φέρεται να τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνομίλησε με τον κ. Λαζαρίδη και εγγυήθηκε και ο ίδιος ότι θα φέρει τη συμφωνία προς υπερψήφιση από 180 βουλευτές.

Ωστόσο, παρά τις δεσμεύσεις τόσο του κ. Τσίπρα, όσο και του κ. Καμμένου, ο κ. Λαζαρίδης τελικά επέλεξε το δρόμο της ανεξαρτητοποίησης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X