Παρασκήνιο

Περίεργη εμπλοκή της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην αποχώρηση Πατούλη

Περίεργη εμπλοκή της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στην αποχώρηση Πατούλη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η υπαναχώρηση του Γιώργου Πατούλη από την διεκδίκηση της περιφέρειας Αττικής, ήταν όντως μία αιφνιδιαστική εξέλιξη. Χρειάζονται οπωσδήποτε πειστικές εξηγήσεις για το τι μεσολάβησε μέσα σε λίγες ώρες και εκεί που η παράταξη Πατούλη εξέδιδε δελτία τύπου για στήριξη του νυν περιφερειάρχη, ξαφνικά να ανακοινώνει την αποχώρηση του από την διεκδίκηση της περιφέρειας…

Εκεί λοιπόν ήρθε μία ανάρτηση του Γιάννη Κουτσομύτη (ΕΛΙΑΜΕΠ, iefimerida), για να περιπλέξει ακόμα περισσότερο την κατάσταση.

Η ανάρτηση του Γιάννη Κουτσομύτη που εμπλέκει την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου

Εδώ τα γεγονότα αποκτούν άλλη τροπή και απαιτούνται άμεσα εξηγήσεις. Πως είναι δυνατόν να εμπλέκεται η νέα εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Γεωργία Αδειλίνη σε εσωκομματικά ξεκαθαρίσματα;

Με τον τρόπο μάλιστα που εμπλέκεται το όνομα της εισαγγελέως, φαίνεται σαν να λειτουργεί ως μοχλός εκβιασμού κατά πολιτικού προσώπου!

Θεωρούμε λοιπόν αυτονόητο ότι η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα παρέμβει άμεσα καλώντας τον γνωστό αρθρογράφο για να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς εννοεί. Κάτι τέτοιο μάλιστα θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει από την ίδια την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ως ελάχιστη υποχρέωση για την προστασία του θεσμού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X