Παρασκήνιο

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα αναταραχή με διαρροή Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Νέα αναταραχή με διαρροή Κασσελάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ούτε 12 ώρες δεν κράτησε ο συμβιβασμός στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, αφού νέα αναταραχή προκάλεσε ο Στέφανος Κασσελάκης με πρωινή διαρροή σύμφωνα με την οποία «μόνο ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ζήτησε να τεθεί σε ψηφοφορία το θέμα της ανάκλησης της επιστολής του προέδρου και απορρίφθηκε από όλους στην Πολιτική Γραμματεία».

Αυτή η διαρροή από την πλευρά Κασσελάκη έχει προκαλέσει αναστάτωση και οργή  στα μέλη του Οργάνου, τα οποία χθες έφυγαν από τη συνεδρίαση της Κουμουνδούρου, θεωρώντας δεδομένο πως ο Στέφανος Κασσελάκης είχε πάρει πίσω τα όσα ανέφερε στην επιστολή που έστειλε τη Δευτέρα στο Όργανο από το Λονδίνο.

Το ρεπορτάζ από τη συνεδρίαση λέει πως στη συζήτηση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άκουσε τη δυσαρέσκεια των μελών για την επίμαχη επιστολή, και τους είπε πως την ανακαλεί για όλους, εκτός από τον Διονύση Τεμπονέρα, τον οποίο θεωρεί υπονομευτή του…

Από την προεδρική πλευρά τονίζουν πως δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και πως μετά από αυτή την κίνηση και τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ανακάλεσαν κάποιες δηλώσεις τους.

Οι πληροφορίες λένε πως στο τέλος της συνεδρίασης, ο Διονύσης Τεμπονέρας ζήτησε να τεθεί η ανάκληση της επιστολής σε ψηφοφορία. Και τότε άπαντες του είπαν πως δεν ήταν αναγκαίο αυτό, αφού είχε λυθεί η παρεξήγηση και το κλίμα ήταν καλό. Και πάνω σε αυτό το γεγονός βασίζεται η πρωινή διαρροή…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X