Παρασκήνιο

Ταραχή εν ποτηρίω στο ΣΥΡΙΖΑ

Ταραχή εν ποτηρίω στο ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τελικά στον ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι κυνηγάνε την ουρά τους. Λίγα μόνο  24ωρα πριν την κρίσιμη Κεντρική Επιτροπή,  όπου θα εκλεγεί ο νέος γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, στην χθεσινή  συνεδρίαση της  Πολιτικής Γραμματείας   έγινε ο κακός χαμός με αφορμή τις επιθέσεις που δέχονται πολλά στελέχη στο διαδίκτυο.

Η συζήτηση έμοιαζε να είναι εκτός τόπου και χρόνου αν αναλογιστεί κανείς ότι την ερχόμενη Κυριακή εκλέγεται ο νέος Γραμματέας του κόμματος, ενώ αλλάζουν χαρτοφυλάκια και οι τομεάρχες.

Παρ όλα αυτά η συζήτηση αναλώθηκε στις επιθέσεις που δέχονται κάποια στελέχη από ΜΜΕ. Οι πληροφορίες λένε ότι χωρίς να ειπωθεί το όνομα του Νίκου Παππά, ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα δέχθηκε τα πυρά των συντρόφων του .

Αμυνόμενος μάλιστα ο ίδιος είπε ότι και αυτός έχει δεχθεί επιθέσεις και ότι όλη αυτή η ιστορία εντάσσεται στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποχαιρετώντας τον Πάνο Σκουρλέτη μίλησε με ιδιαίτερα  καλά λόγια για τον γραμματέα του κόμματος, επισημαίνοντας ότι αυτά τα δυο χρόνια έγινε πολύ και συστηματική δουλειά στον ΣΥΡΙΖΑ (Αλέξη μήπως να ξαναδείς τη δουλειά που έγινε; Αλήθεια ξεχνάς πως ο ΣΥΡΙΖΑ κατέβηκε στις εκλογές με το κόμμα νεκρό;) Είπαμε να λέμε καμία καλή κουβέντα, αλλά μην υπερβάλουμε κιόλας;

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X